Blog Gresie portelanata Amenajari interioare sali de evenimente cu gresie portelanata

Amenajari interioare sali de evenimente cu gresie portelanata

Amenajarea unor spatii comerciale precum o sala de evenimente necesita input-ul unor specialisti cu pregatire si experienta in design interior. Un asemenea spatiu trebuie amenajat de la cap la coada in functie de preferintele proprietarului si de viziunea echipei de designeri. Placarea cu gresie portelanata a unui astfel de spatiu necesita implementarea unor placi de ceramica de o calitate superioara. Astfel, gama italiana de lux Mirage este recomandarea numarul 1 in cea ce priveste montarea placilor de gresie.

Pentru ca intr-un astfel de loc, dansul este cel care primeaza si fiind un eveniment social care implica adunari in numar mare si un trafic intens, Nobili Interior Design recomanda o gresie portelanata rectificata, marca Mirage.

Colectiile de astfel de  gresie sunt variate, clientul poate alege nuante de bej pentru o nota mai sofisticata sau chiar niste culori mai inchise pentru o alura moderna. Aceasta gresie este ideala pentru astfel de spatii publice, fiind extrem de versatila si de lunga durata, comportandu-se extrem de bine la uzura. Tocmai de aceea este o alegere populara printre clientii care detin spatii comerciale precum un restaurant, un hotel sau o cafenea. Un alt avantaj al gresiei portelanate din gama Mirage este ca rezista la diferentele de temperatura si este destinata amenajarii locurilor cu trafic intens.

Asadar, cautarea a luat sfarsit, deoarece Nobili Interior Design este importator in Romania al acestui brand de renume si aduce la comanda modelul preferat de client. Cu toate ca investitia pentru astfel de placi portelanate este una mai mare, in timp durata de viata a placilor de ceramica isi va merita efortul financiar, clientul fiind multimit de rezultatul final.

Placarea cu gresie portelanata, marca de lux Mirage ne ajuta daca vrem sa dam viata unui simplu spatiu si sa aducem un plus de valoare. Alegerea potrivita privind astfel de placi de ceramica poate face diferenta intre un salon de evenimente cu personalitate si unul banal. Modelul, textura, culoarea si calitatea sunt factori esentiali atunci cand alegem sa placam o pardoseala din cadrul unei sali de evenimente, iar gama premium Mirage bifeaza toate cerintele, asadar alegerea ta nu a fost niciodata mai simpla.