Blog Gresie portelanata Descopera colectia de gresie portelanata de la Mirage Italia

Descopera colectia de gresie portelanata de la Mirage Italia

Producatorul de gresie si faianta Mirage ne surprinde cu fiecare colectie lansata. Tehnologia pe care acest producator de top o foloseste pentru placile de ceramica cat si calitatea materialelor rezultate, face ca aceste colectii de gresie si faianta italiana sa fie o alegere constanta in randul clientilor.

Solutii amenajari interioare cu gresie portelanata

Daca va ganditi sau aveti in plan sa amenajati o baie in stil clasic de lux, Nobili Interior Design va sta alaturi cu sugestii si sfaturi de specialitate pentru ca proiectul final sa fie unul conform standardelor dvs. Colaboram cu o gama larga de producatori europeni, Mirage fiind unul din producatori premium implementat in multe proiecte de spatii comerciale si rezidentiale din Romania. Colectiile de gresie portelanata rectificata, cele cu aspect de marmura, travertin, parchet de lemn sau chiar piatra naturala ofera numeroase optiuni si variante clientilor.

Modele de bai amenajate cu gresie portelanata

Daca va doriti sa optati pentru un stil elegant si opulent pentru baia dvs, designerii va recomanda colectia Mirage Exclusive care este compusa din placi ceramice decorative, acestea fiind potrivite atat pentru placarea peretilor cat si a pardoselii din baie. Mozaicurile artistice care fac parte din colectia Exclusive este dupa cum ii spune si numele, o colectie exclusiva. Grosimea placilor fiind de 10 mm, face ca aceasta colectia sa fie adesea recomandata fiind ideala pentru zone cu trafic intens. Fiind niste placi ceramice extrem de rezistente, Nobili Interior Design le recomanda si pentru placarea pardoselii din receptia unui hotel, a unui club, a unei clinici medicale, o sala de conferinta sau chiar alte tipuri de spatii comerciale.

Unicitatea acestor placi este data de mozaicul deosebit care se regaseste pe suprafata placilor si este solutia ideala pentru clientii care cauta sa iasa din tipare in cea ce priveste designul interior al unui spatiu. O placare cu astfel de placi care imita piatra naturala cu siguranta va iesi din anonimat. Consultati-va cu specialistii in design si amenajari interioare, Nobili Interior Design pentru a obtine o oferta de pret privind colectia de gresie si faianta de lux Exclusive. Lasati-va fermecat de originalitatea acestor placi de ceramica din gama italiana si alegeti frumusetea incomparabila a colectiei Exclusive.