Blog Gresie portelanata Gresie rectificata cu aspect de travertin baie clasica Via Appia

Gresie rectificata cu aspect de travertin baie clasica Via Appia

Colectiile premium de gresie si faianta, marca italiana Sant Agostino sunt finisaje extrem de cautate de clientii care initiaza proiecte de amenajari interioare si exterioare. Arhitectii Nobili Design recomanda implementarea acestor finisaje de calitate in placarea pardoselilor si a peretilor din spatii rezidentiale cat si comerciale.

Avanteje gresie cu aspect de travertin

Colectia Via Appia apartine producatorului italian Sant Agostino si dispune de placi ceramice cu aspect de travertin. Travertinul este o piatra naturala extrem de populara, obtinuta prin tehnologii de varf si care se poate utiliza cu succes in diverse spatii de amenajare. Echipa de specialisti Nobili Design recomanda aceasta colectie cu aspect de travertin pentru spatii precum baia, zona de dusuri, placarea semineelor sau a scarilor dintr-un spatiu rezidential.

Gresie pentru incalzire in pardoseala

Aceste placi ceramice au o multime de intrebuintari fiind durabile, rezistente la uzuri si chiar si la temperaturi de inghet. Daca va ganditi sa folositi colectia Sant Agostino Via Appia pe pardoseala din zona de living sau dormitor este indicat ca montarea sa fie realizata de o echipa de specialisti in amenajari. Producatorul italian Sant Agostino dispune de o gama larga de placi ceramice avand pe stoc diverse modele, texturi, suprafete cat si dimensiuni.

Gresie import Italia preturi

Comandati prin intermediul distribuitorului autorizat in Romania, Nobili Design colectia Via Appia si transformati o simpla incapere intr-un spatiu unic. O baie banala poate fi transformata intr-un spatiu clasic, de lux prin incorporarea materialelor si finisajelor potrivite stilului de design ales. Asadar, pentru o baie clasica in culori calde, alegeti sa montati gresia rectificata cu aspect de travertin in nuante de bej sau crem si completati ulterior spatiul cu accesoriile sanitare necesare.

Solutii amenajari cu gresie italiana

Fiecare alegere conteaza atunci cand va ganditi sa va reamenajati baia intr-un stil clasic de design interior, mai ales cand optati pentru finisajele necesare placarii pardoselii dintr-un astfel de spatiu. Eleganta si rafinamentul placilor de ceramica, marca Sant Agostino va poate transpune intr-un spatiu luxos, amenajat cu bun gust.