Blog Gresie portelanata Tipuri de gresie portelanata pentru living de la Sant Agostino

Tipuri de gresie portelanata pentru living de la Sant Agostino

Colectia Sant Agostino Patchwork Colors reflecta o armonie de culori cat si o fuziune unica de modele de gresie portelanata, care este ideala pentru placarea pardoselii din living si nu numai. Aceste placi decorative rectificate, marca italiana Sant Agostino pot fi implementate in proiecte de tip comercial sau rezidential.

Cauti specialisti in gresie portelanata?

Firma specializata in design si amenajari interioare Nobili Interior Design sugereaza gama italiana de lux Sant Agostino pentru pavaje exterioare cat si pentru proiecte de amenajari interioare. Colectia Patchwork Colors este realizata cu ajutorul unei tehnologii digitale care reda un efect vizual puternic datorita modelului floral realizat pe suprafata placilor. O colectia inedita, adecvata pentru abordarea unui stil art deco, care este un stil extrem de bogat in culori si elemente decorative.

Alege gresie portelanata italiana

Aceste placi de gresie portelanata se potrivesc perfect unui living sau unui dormitor. In cea ce priveste spatiile comerciale, colectia italiana Sant Agostino Patchwork Colors se preteaza unui restaurant modern sau unei cafenele decorate in stil art deco sau chiar eclectic. Stilul clientului este cel care da tonul, specialistii Nobili Interior Design fiind cei care aduc completarile si transforma o simpla viziune in realitate. Furnizorul de placi ceramice, Sant Agostino ofera o gama variata de gresie si faianta pe piata de specialitate, pornind de la placi ceramice cu aspect de piatra naturala, placi cu aspect de parchet de lemn sau marmura. Fiecare colectie din aceasta gama premium contine certificat de calitate, iar placile sunt rectificate, cea ce inseamna ca placarea finala a peretilor sau a pardoselii cu aceste placi va arata mult mai bine, nefind necesare inesteticele rosturi de marimi mari.

Proiecte amenajari cu gresie portelanata

Nevoile stilistice si functionale vor fi duse la bun sfarsit daca in cadrul proiectului de amenajare interioara apelati la o o firma de incredere, precum echipa Nobili Interior Design. Sfatul unor asemenea specialisti si designeri cu experienta va fi binevenit cand vine vorba de alegerea colectiei de gresie si faianta, marca italiana Sant Agostino.