Blog Salon Infrumusetare Solutii practice amenajari interioare salon de înfrumusețare

Solutii practice amenajari interioare salon de înfrumusețare

Înființarea acestei afaceri necesită organizare reală și tehnici de aspect pentru a întâmpina cel mai bine clienții. Delimitarea spațiilor, amenajarea mobilierului potrivit pentru salonul de înfrumusețare, decorare, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Iată cele 5 sfaturi pentru amenajarea unui salon de înfrumusețare!

Vrei să deschizi sau să amenajezi un salon de înfrumusețare?

Solutii amenajari saloane de infrumusetare
Solutii amenajari saloane de infrumusetare
Solutii amenajari saloane de infrumusetare
Solutii amenajari saloane de infrumusetare
Solutii amenajari saloane de infrumusetare
Amenajari exterioare salon de infrumusetare
Proiect salon de infrumusetare Bucuresti
Proiect salon de infrumusetare Bucuresti

Alege atmosfera salonului de înfrumusețare

Ți-ai imaginat un salon de înfrumusețare cu un nume de marcă, un logo și un univers întreg care curge din el. Apoi devine esențial să ieși din competiție: de fapt, fiecare oraș are multe saloane de înfrumusețare. Un salon clasic și fără suflet? Nicio șansă sa a ieși în evidență! Pentru a convinge clienții să-si dorească să va treacă pragul pentru serviciile oferite, este mai bine să configurezii afacerea într-o direcție specifică. Mai presus de toate, amintește-ți să vizezi clientela așteptată: bărbați sau femei, mixt, copii, servicii simple sau specializate. Aspectul unui salon de înfrumusețare ar trebui să ofere, de asemenea, o atmosferă caldă pentru fidelizarea clienților.

Există mai multe stiluri de ambianță: Stil clasic de Lux • De epocă; • modernă; • industrială; • scandinavă; • Stil baroc.

Ce zici de un interior cu un plus de natură?

Odată ce tipul de atmosferă a fost definit, poate fi interesant să contactezi un profesionist pentru amenajarea salonului de înfrumusețare!

Creează o vitrină atractivă

Vitrina salonului este prima viziune pe care o au trecătorii despre el: deci, spațiu pentru imaginație și originalitate! Trebuie să-ți convingi viitorii clienți să intre în salonul tău, în mai puțin de zece secunde. Astfel, aspectul salonului de înfrumusețare începe cu vitrina cu elemente esențiale: numele salonului, prezentarea serviciilor efectuate; informații practice: zile și ore de deschidere, prețuri, număr de telefon. Cu o vitrină atractivă și o viziune coerentă, vei obtine cu ușurință clienti pentru afacerea ta!

Alege un proiect de design interior coafor 

Imagineză-ți aspectul salonului de înfrumusețare

Ca extensie a ferestrei, interiorul salonului de înfrumusețare trebuie să reflecte promisiunea făcută la nivelul fațadei. O unitate capabilă să satisfacă nevoile pentru a avea grijă de clienți cât mai bine posibil! Pentru aceasta, este mai bine să delimitezi mai întâi cu o bună consistență diferitele spații ale salonului de înfrumusețare.

Optează pentru mobilier de calitate

Dispunerea salonului de înfrumusețare necesită alegerea de mobilier solid și durabil, în conformitate cu atmosfera dorită. Fiecare zonă a unității corespunde unei activități, iar alegerea mobilierului se face în funcție de sarcinile care trebuie îndeplinite acolo. Ai nevoie de o mică atingere personală? Preferă mobilierul personalizat - în acest fel, salonul tău de înfrumusețare va fi diferit de oricare altul!

Completează aspectul salonului de înfrumusețare cu decorul

Tot ce trebuie să faci este să îți faci sediul irezistibil cu un decor frumos. Pentru asta, totul depinde de tema aleasă! Există diverse tipuri de decorațiuni pentru salonul de înfrumusețare. Alege o vopsea deschisă frumoasă sau un tapet de calitate pentru a-ți lumina spațiul! Lămpile adaugă un plus la decorul din salonul de înfrumusețare. Lămpile de podea frumoase oferă o atmosferă retro, în timp ce luminile de neon plasate pe tavan energizează camera de zi. Ultimul detaliu: muzica. Să nu fie prea puternică și să fie ecletică pentru a mulțumi toate gusturile!