Design interior spatii comerciale - Portofoliu restaurant hotel magazin

Proiecte design interior spatii restaurante, camere de hotel, salon de infrumusetare, magazine amenajate de firma noastra cu materiale profesionale din gama horeca. Nobili Interior Design ofera servicii de design interior pentru spatii comerciale, cuprinzand toate stilurile de amenajari interioare.
Design interior spatii comerciale

O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru restaurante, camere de hotel, sali de evenimente nunta, salon de infrumusetare cosmetica, magazine haine si incaltaminte, spatii birouri in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Constanta, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Galati cu  materiale profesionale horeca.

Salon infrumusetare

|

Salon evenimente nunti

|

Design restaurant

Noi cream concepte de design interior personalizate, exprimand prin fiecare proiect un stil, o abordare, un mod de viata, ceea ce ne situeaza in topul preferintelor acelor clienti care stiu sa aleaga un designer de interior profesionist. Ne place sa cream proiecte unice pentru restaurante si baruri de lux in care confortul se imbina cu eleganta, detaliile exprima personalitatea clientului iar conceptul de design reprezinta exact ceea ce proprietarul si-a dorit. De aceea fiecare proiect de design interior realizat de noi este unic si personalizat, exprimand un concept creat special pentru un anume proprietar, un concept in care se regaseste un anumit stil de viata, o anumita personalitate.