Portofoliu Design Interior Apartamente Design Interior Apartament Clasic Modern Mamaia Nord

Design Interior Apartament Clasic Modern Mamaia Nord

Nobili Interior Design vine cu idei si proiecte personalizate pentru clienti deosebiti! Ne place sa impartasim munca noastra cu tine, mai ales cand vine vorba de cele de succes, precum acest apartament modern de lux situat in Mamaia Nord, Constanta.

design interior apapartament clasic modern | Proiect realizat in Mamaia Nord.
design interior apartament clasic modern | Design interior apartamente.
design interior apartament clasic modern | Design interior Constanta.
design interior apartament clasic modern pret
design interior apartament clasic modern de lux
design interior apartament clasic modern constanta
design interior apartament clasic modern mamaia nord
design interior apartament clasic modern 9
design interior apartament clasic modern - Design interior bucatarie.
design interior bucatarie apartament clasic modern
design interior apartament clasic modern 12
design interior baie apartament modern clasic
design interior baie moderna apartament
amenajare apartament clasic modern

Nobili Interior Design activeaza pe piata designului de interior de mai bine de 10 ani, iar portofoliul nostru este complex si unic, cu multe proiecte de succes in intreaga tara. Avem mare grija de nevoile clientilor nostri si ne ocupam mereu de cerintele riguroase, oricat de provocatoare ar fi acestea. Designerii si arhitectii nostri colaboreaza pentru a crea diferite proiecte extraordinare in diferite stiluri, cum ar fi clasic, modern, eclectic, mediteranean, scandinav si altele. In portofoliul nostru rezidential, luxul, eleganta si opulenta sunt intotdeauna prezente in fiecare colt si incercam mereu sa-l imbunatatim.

Ca un plus pentru clientii nostri, Nobili Interior Design va poate ajuta in alegerea materialelor si pieselor de mobilier pentru dormitor si living potrivite dintr-o gama foarte calitativa de la producatori din Italia. Pentru acest apartament frumos, modern si luxos, designerii si arhitectii nostri au creat un proiect 3D unic care impresioneaza nu numai la prima vedere, ci chiar si in detalii.

Ne ocupam de proiecte de amenajari interioare de apartamente in toata Romania, depasind intotdeauna eleganta, luxul prin opulenta, bogatie si glamour. In aceasta categorie particulara a portofoliului nostru de design interior, puteti admira proiectele noastre pentru interiorul apartamentelor de inalta clasa, sub toate formele si dimensiunile. In acest apartament superb din Mamaia Nord, putem observa utilizarea de culori deschise in mobilierul din sufragerie, precum bej si crem, impreuna cu negrul contrastant gasit in detalii decorative, precum scaune si perne.

Camera de zi este o zona deschisa, frumos conectata cu bucataria si sala de mese; impreuna creand un spatiu unic de relaxare a prietenilor si familiei. Detaliile moderne pot fi observate in fiecare colt al acestui spatiu, iar luxul si bogatia sunt date de combinatia de culori impreuna cu insertiile aurii.

Piesele de mobilier sunt cu adevarat spectaculoase si completeaza scenariul perfect pentru o seara relaxanta. Mergand in partea intima a casei, dormitorul vine pe un ton mai luminos, dar cu elemente care pastreaza luxul si aspectul modern. Frumosul pat tapitat Capri cu dimensiuni King ofera intregii imaginii un sentiment de intimitate, in timp ce mobilierul alb cu insertii aurii ofera camerei masura exacta a luxului si confortului.

Nobili Interior Design va sta la dispozitie cu un portofoliu comercial si rezidential generos din care il puteti alege pe cel mai potrivit pentru dvs. si familia dvs. Daca aveti de ajutorul nostru, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail: nobilidesign[@]gmail.com si hai sa facem magia sa se intample.

Design interior apartament clasic modern Mamaia Nord

 

CITESTE TOT