Design interior living open space - Amenajari interioare case

Fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand isi decoreaza locuinta sa poata sa faca astfel incat sa imbine eleganta si bunul gust cu spiritul practic. Mai multe proiecte de design interior case, vile stil clasic sau modern realizate de firma noastra - Portofoliu design interior case.

design interior living modern open space constanta
design interior living open space modern in constanta
design interior living bucatarie open space 2016
design interior living dining casa moderna
design interior casa moderna open space 2016
Design interior living case moderne (3)
Design interior living case moderne (2)

Proiect living modern

Din pacate insa, fara sa ascultam sfaturile unui designer de interioare specialist, dorinta noastre sa va materializa sub forma unui design fie lipsit de stil fie incomod activitatilor practice. Din dorinta de a ne bucura de mai mult spatiu, lumiozitate si comoditate, a aparut, mai intai afara dar acum si la noi in tara, livingul open space.Probabil, pentu multi dintre noi acest termen este unul necunoscut insa odata deslusit va provoca multa placere, entuziasm si dorinta de a fii pus si in practica.

Living open space 

Un living open space reprezinta un spatiu deschis care comunica si cu bucataria sau spatiul unde se serveste de obicei masa. Astfel lipsa unui perete creaza o deschidere atat practica cat si de perspectiva, la care foarte multi dintre noi ar fi gata sa apeleze. Aceasta alegere, spun designerii, pe langa faptul ca va conferii mai mult spatiu si luminozitate va usura si relatia pe care o avem cu musafirii nostrii cu care vom putea discuta chiar si in timpul in care le pregatim o mica gustare.

Amenajari interioare living

Daca acum ceva timp o astfel de schimbare in designul interior al unei locuinte ar fi de neconceput, acum, datorita evolutiei lucrurile s-au schimbat. Bucataria nu mai reprezinta un loc care trebuie sa fie ascuns de ochii celor care ne trec pragul iar livingul un loc in care doar sa serveste o cafea. Astfel, apeland la bunul gust, simplitatea si comoditatea stilului modern, noul living open space reprezinta o alegere a persoanelor care stiu sa-si valorifice calitatile si sunt multumiti cu propriul statut. In decorarea unui astfel de spatiu trebuie sa apelam si la sfaturile unui designer profesionist.

Idei amenajari interioare

Acesta va reusi sa imbine decorul celor doua camere si in acelasi timp sa pastreze caracteristicile definitorii ale lor. Ceea ce inseamna ca daca se vor alege nuante asemanatoare si mobila care sa corespunda din punct de vedere a marimii, culorii si formei, vom alege diferite obiecte decorative care sa ofere unicitate si diferente intre cele doua locuri. Asemanator dar in acelasi timp deosebit, elegant dar si foarte comod, stilat dar spatios, luminat, rafinat si original, acestea sunt caracteristicile unul living open space.

Sfaturi amenajari interioare case

 
Proiect design interior casa
Design interior case moderne
Design interior case de lux
Designer de interior case