Proiecte design interior case si apartamente

Daca alegi vreodata sa-ti schimbi radical locuinta deoarece te-ai plictisit de rudimentar si consideri ca tot ceea ce te inconjoara nu te reprezinta trebuie sa stii cateva chestii inainte. Inainte de a lua decizii radicale in legatura cu aspectul locuintei tale nu uita ca trebuie sa apelezi la serviciile unei echipe de profesionisti in materie de design interior si amenajari.

CITESTE TOT

Design interior case moderne pret

Ofertele de pret pentru un proiect de design interior casa moderna sunt personalizata in functie de compartimentrea locuintei, numarul de camere si complexitatea proiectului.

Preturi proiect casa moderna de 100 mp fara etaj

- De exemplu pentru o casa moderna fara etaj de aproximativ 100 mp, compusa din 4 camere ( living, bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie si hol) pretul proiectului de design interior variaza intre 2.000 si 2.300 euro fara tva.

Preturi proiect casa moderna cu etaj de 180 mp

Pentru o casa moderna cu etaj de aproximativ 180 mp compusa din 6 camere ( living, bucatarie, 3 dormitoare, 1-2 dressing, 1 birou, 2 bai, 2 holuri) pretul unui proiect de design interior variaza intre 3.000 si 3.600 euro fara tva.

Design interior case clasice pret

Atunci cand vorbim despre un proiect de design interior casa stil clasic vom personaliza oferta de pret in functie de compartimentrea locuintei, numarul de camere, cerintele speciale ale proprietarului si complexitatea proiectului.

Preturi proiect casa clasica de 120 mp fara etaj

De exemplu pentru o casa stil clasic fara etaj de aproximativ 120 mp, compusa din 4 camere ( living, bucatarie, 2 dormitoare, 1 dressing, 2 bai si hol) pretul proiectului de design interior variaza intre 2.400 si 2.700 euro fara tva.

Preturi proiect casa clasica cu etaj de 200 mp

Pentru o casa clasica cu etaj de aproximativ 200 mp compusa din 6 camere ( living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 dressing, 1 birou, 2-3 bai, 2 holuri) pretul unui proiect de design interior variaza intre 3.400 si 3.900 euro fara tva.

Toate preturile de mai sus sunt cu titlu informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea firmei nostre.

Fiecare proiect de design interior realizat de studioul Nobili Interior Design va avea drepturi de autor de arhitecti si designeri profesionisti create in acord strict definit cu proprietarul (apartamente, case stil clasic modern, birouri sau alte tipuri de locuinte familiale.) In conformitate cu dorintele specifice ale clientului, in legatura cu care aceasta a contractat proiectul de design interior la un tarif standard sau un proiect la cheie cu posibilitatea livrarii materialelor cuprinse in proiectul de design interior 3d si urmarirea lucrarilor de amenajari pe santier.

A se vedea mapa de proiect design interior unde am postat informatii suplimentare pentru a ne asigura ca preturile de design interior al apartamentelor si caselor realizate de Nobili Interior Design sunt intelese de catre viitorii nostri clienti, precum si documentatia proiectului ce a fost realizata de echipa noastra de arhitecti, designeri, proiectanti cu informatii accesibile si usor de inteles.

Indiferent de tipul serviciului de design interior pentru care ati optat initial, puteti sa comandati suplimentar un serviciu premium complet care consta in suportul firmei noastre in urmarirea lucrarilor de amenajare interioara conform proiectului 3d. Suportul in alegerea firmei de amenajari si finisaje interioare din domeniul constructiilor este oferit gratuit de firma noastra.

Caracteristica cea mai evidenta, pe care o acordati atunci cand alegeti un serviciu de design interior case sau apartamente este pretul proiectului. Pret informativ proiect design interior casa vila 17-25 euro metru patrat iar pentru apartamente 25-40 euro metru patrat. Tarifele practicate de diverse firme de arhitectura si specialisti individuali in design interior este dificil de comparat din cauza diferentelor semnificative de servicii oferite, precum si diferenta de documente puse la dispozitie pana la finalul proiectului de design interior (sa nu mai vorbim de unicitatea conceptului de design realizat si nu in ultimul rand de calitatea diverselor materiale cu care lucram la elaborarea conceptelor de design interior).

Speram ca descrierea detaliata a propunerii si a metodologiei noastre de calcul al preturlui proiectului de design interior pentru o casa sau un apartament in Constanta, Bucuresti, Brasov sau Ploiesti va facilita pozitiv decizia dumneavoastra. Valoarea serviciilor pentru dezvoltarea proiectului de design interior case sau apartamente pe care le executam suplimentar fata de serviciul standard achizitionat difera in functie de cerinte si complexitatea proiectului si se va comunica separat beneficiarilor.

Veti regasi in aceasta categorie proiecte de design interior pentru case clasice de lux cu mansarda, case cu etaj in stil mediteranean, vile moderne realizate pentru mai multe tipuri de imobile din intreaga tara la preturi cuprinse intre 17-30 euro metru patrat, in orase precum Bacau, Iasi, Suceava, Buzau, Craiova, Giurgiu, Focsani, Piatra Neamt, Braila, Tulcea sau Galati.

Etichete proiecte: design interior pret, costuri design interior, design interior casa pret, proiect de design interior pret, preturi design interior, design interior apartamente pret, design interior vila pret, design interior constanta pret, design interior bucuresti pret, design interior prahova pret, design interior living pret, pret consultanta design interior, arhitect de interior pret, proiectare design interior online, designer interior preturi, amenajari interioare online pret, amenajare casa pret, design interior clasic pret, design interior modern pret, design interior buzau pret, design interior calarasi pret, design interior galati pret, design interior braila pret, vizualizari 3d preturi, randari design pret, amenajari interioare online, studio design pret, pret design interior bucuresti, arhitect bucuresti pret.