Diverse Cariere design interior

Cariere design interior

Firma Nobili Interior Design angajam arhitect designer de interior in Bucuresti, Constanta si Cluj Napoca.

Pentru ca ne bucuram de aprecierea clientilor nostri si vrem sa ne dezvoltam, sa putem raspunde tuturor solicitarilor care vin din partea celor ce ne urmaresc activitatea ne marim echipa.

Cautam acea persoana pasionata de design interior, implicata in ceea ce face, disponibila sa invete si sa puna in aplicare idei si concepte noi, sa aiba simt de raspundere in executia si finalizarea cu succes si la timp a proiectelor de design interior, sa cunoasca programele specifice proiectarii, modelarii si randarii ( de preferat 3D Studio Max + Vray si Autocad).

Proiectare, planificare si optimizare spatii interioare. Crearea conceptului de design interior personalizat in functie de cerintele clientilor in care vor fi incluse piese de mobilier si materiale din portofoliul nostru de furnizori italieni.

O parte din aceste produse sunt create deja in format 3D si se afla in libraria noastra de produse iar altele necesita modelare in 3d. Prezentarea randarilor 3D si crearea mapei tehnice a proiectului Incadrarea in termenele contractuale pentru finalizarea proiectelor.

Trimite CV pe adresa de e-mail: nobilidesign@gmail.com pentru a participa la un interviu sau distribuie prietenilor tai, poate ajuti pe cineva sa-si gaseasca jobul dorit.

Etichete articol: job design interior, cariere design interior, locuri de muca design interior, angajari designer de interior, job arhitectura, salariu design interior, job design interior bucuresti, job design interior constanta, job design interior ploiesti, job design interior cluj napoca, job arhitect interior bucuresti, cariera designer de interior, angajari designer intrioare, angajari arhitect interior, job design interior 2019, locuri de munca design interior, angajari nobili design, job consultant showroom design.