Mobila dormitor clasica Italia - Dormitoare italiene de lux

Mobila de dormitor clasica Italia este cea mai buna solutie daca apreciezi stilul interior testat in timp, unde fiecare lucru vorbeste despre gustul subtil al proprietarilor.

Dormitoare clasice italiene de lux

Datorita netezimii liniilor si a proportiilor stricte, un astfel de mobilier de lux creeaza un spatiu de locuit armonios, care ofera odihna confortabila intr-un apartament sau intr-o casa respectabila.

Dormitoarele in stil clasic italian au urmatoarele caracteristici:

- Materiale naturale utilizate pentru confectionarea mobilierului;

- Abundenta de decor sculptat si aurit sau linii simple elegante;

- Manopera impecabila;

- Scheme de culori nobile, alb si auriu.

Paturi tapitate dormitoare clasice italiene

Patul, ca element principal al mobilierului de dormitor clasic din Italia, este larg si are o tablie captusita inalta, adesea este decorat cu cusaturi ornamentale. Noptierele sunt elegante, iar mesele de toaleta si dulapurile de lux, completeaza dormitoarele italiene.

Consultanta amenajari interioare dormitoare clasice

Dormitorul este camera principala si este destinata odihnei si relaxarii. Prin urmare, totul trebuie sa fie aranjat frumos si armonios. Mobila de dormitor clasica Italia ofera caldura si se creeaza confort. Firma de design interior Nobili Interior Design ofera mobila dormitor clasica Italia. Dormitorul italian Via Veneto este cea mai inalta maiestrie a artei de mobila italiana, care intruchipeaza toate abilitatile si traditiile producatorului.

Modele dormitoare clasice albe italiene

Mobilierul luxos de dormitor este confectionat din lemn pretios, lemn masiv si furnir, iar pentru tapiterie au fost folosite textile si piele de prima clasa. Decorarea si tapiteria extrem de artistice, sunt demonstrate intr-o multitudine de alegeri. Tablia luxoasa a patului este moale, este decorata artistic cu sculpturi. Aceasta piesa de mobila ofera intregului set un farmec regal, amintind cu blandete si fara incetare originea de elita a colectiei. Un dormitor de inalta calitate include un set standard de articole, cu o functionalitate atent gandita.

Mobilier dormitor clasic Italia Meteora

Dormitoarele italiene Meteora se remarca prin tapiteria bogata. Rar se poate gasi o asemenea varietate de finisaje. Tesaturile naturale cu un design original, textilele autorului, diverse tipuri de piele, sunt departe de o lista completa de optiuni de tapiterie. In acelasi timp, materialele nu numai ca decoreaza mobila, dar raman si practice. Cele mai multe dintre ele sunt excelente si antistatice, ceea ce inseamna ca mobilierul isi va pastra frumusetea mult timp.

Care este diferenta dintre dormitoarele de lux Italia si mobilierul obisnuit?

Paturile sunt din lemn natural si tratat, sunt protejate impotriva posibililor factori care provoaca distrugerea lemnului. Ramele paturilor sunt realizate folosind solutii inovatoare care pot fi usor transformate si care suporta sarcini maxime. O caracteristica izbitoare care distinge paturile dormitoarelor Italia de mobilierul altor marci, este designul original. Cel mai adesea, acestea sunt forme curgatoare cu ornamente, elemente forjate sau decor in motive florale. Un astfel de pat va fi o podoaba a oricarui dormitor si chiar demn de un palat regal.

Seturi de mobila dormitor clasica Italia

Seturile de mobila dormitor clasica Italia includ paturi, dulapuri cu sertare, noptiere si banci, toalete cu oglinzi decorate in acelasi stil. Cel mai adesea, culorile sunt pastelate, delicate, cu predominanta culorile alb, bej si lila. Mai putin obisnuite sunt modelele originale cu tapiterie mai stralucitoare in alte culori. Mobila dormitor clasica Italia este excelenta pentru interioare in stil clasic si venetian. De asemenea, sunt potrivite pentru dormitoare in stilurile Art Deco si Rococo.

De ce sa alegi mobila dormitor clasica Italia

Dormitoarele italiene sunt compozitii de mobilier magnifice, comparabile cu capodoperele unice. Mobilierul uimitor este realizat intr-o tehnica unica de finisare, ceea ce ii confera un farmec aparte, nobil. Tipurile de lemn valoroase sunt folosite pentru a realiza colectii de mobila pentru dormitor, care uimesc cu modele frumoase sculptate manual.

Mobila dormitor clasica Italia Via Veneto

Pentru decorarea suprafetei, sunt folosite linii aurii si frunze de argint, piele naturala de prima calitate si textile de lux. Aceste linii de mobilier sunt caracterizate de forme pompoase si design luxos. Literalmente fiecare detaliu vorbeste aici despre confort: perne de aer, forme ornamentate si nuante moi frumoase. Dormind intr-un astfel de dormitor, te vei simti ca un rege sau ca o regina.

Importator oficial in Romania mobila Italia