Portofoliu | Design interior Spatii Comerciale

Portofoliu design interior comercial - Restaurante, baruri, cafenele, hotel, coafor. Proiecte design interior restaurante, baruri si cafenele, camere hotel, sali de evenimente, cluburi, magazine.

Comercial

Proiectele de design interior realizate pentru spatiile publice trebuie sa exprime intr-un anume fel activitatea ce se desfasoara in locatia respectiva. Misiunea noastra este de a crea proiecte de design conform cerintelor spatiului amenajat, cu rafinament, eleganta si expresivitate. 

Realizam proiecte de arhitectura design interior, amenajari interioare, vizualizari 3dbpentru companii (birouri, hotel, boutique, restaurant, sala de evenimente nunta, bar, salon de coafura, clinica medicala, cosmetica, gradinita, spital, magazin, showroom).

În categoria design interior spatii comerciale putem realiza proiecte de amenajare interioara in 3D pentru restaurante, sali de evenimente, hoteluri si camere de hotel stil modern, clasic, mediteranean la preturi de la 18  euro metru patrat in toate judetele și orasele din România.

Unul dintre stilurile pe care le folosim in proiectele pentru spatii comerciale este designul de tip modern sau minimalist. Este perfect pentru designul de interior al unui birou, restaurant, cafenea sau chiar un salon de infrumusetare coafor. Decorul modern sau minimalist ar trebui să fie format din culori precum negru, gri și alb iar vopsirea tavanelor, ușilor și ferestrelor în aceeași culoare va aduce un plus de stil.

Mobilierul de productie italiana din lemn natura, cu insertii de cupru sau aluminiu cu blaturi din lemn, cabluri din oțel suspendat, ciment și sticlă. Nobili Interior Design preferă să adauge și o pată de culoare prin câteva covoare colorate, perne și lucrări de artă pentru a finaliza frumos proiectul de design interior creat. Când dorim să aducem un pic de căldură, folosim plante naturale. De asemenea, un mobilier clasic sau un candelabru din cristal creează un contrast superb și sofisticat in procesul de amenajare interioara.

Stilul clasic, dacă este bine conceput, este rafinament pur, amintind de palate, bogăție și de glamour. În acest stil, Nobili Interior Design aduce evidențierea mobilierul și piesele de artă, precum și iluminarea difuză a candelabrelor clasice din cristal. Apar inserții aurii in mobilier și detalii, iar pardoselile pot fi din lemn sau din marmura.

Cele mai recomandate culori sunt crem, diverse nuanțe de bej, alb și dacă doriți, nuanțe întunecate precum mușchi, negru și visiniu. Stilul se potrivește perfect saloanelor de înfrumusețare, unui outlet mai feminin, restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor care doresc să urmeze o linie mai elegantă.

Nobili Interior Design poate lucra cu ușurință pe orice stil ales de clienții săi și cu siguranță poate să ofere proiecte unice și personalizate care transformă orice afacere într-una de success. Așa cum bine știți, impactul vizual influențează alegerile clienților, așa că, puneți-vă încrederea în echipa noastră de profesioniști și nu veți regreta.