Portofoliu Horeca | Design Interior & Exterior

Portofoliu HoReCa comercial - Hotel, Restaurant, Terasa, Bar, Cafenea, Sala Evenimente, Cluburi de noapte. Proiecte amenajari interioare/exterioare. Materiale profesionale premium. Design personalizat pentru afaceri de succes.

Comercial

Proiectele de design interior realizate pentru spatiile publice trebuie sa exprime intr-un anume fel activitatea ce se desfasoara in locatia respectiva. Misiunea noastra este de a crea proiecte conform cerintelor spatiului amenajat, cu rafinament, eleganta si expresivitate. 

Designul interior în industria HORECA (Hoteluri, Restaurante, Cafenele și Baruri) joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere atractive și plăcute pentru clienți, care să se potrivească cu conceptul și brandul afacerii.

Iată câteva soluții de design potrivite pentru Horeca:

Definirea conceptului: Înainte de a începe orice proiect de design interior, este esențial să stabilim un concept și o temă pentru localul dvs. Ce tip de experiență doriți să oferiți clienților? Este vorba despre o cafenea casual, un restaurant elegant sau un bar cu tematică? Conceptul ar trebui să ghideze toate aspectele designului.

Planificarea spațiului: Organizam spațiul astfel încât să fie funcțional și eficient. Ne asiguram că există suficient loc pentru zonele de așteptare, zonele de luat masa și alte facilități, cum ar fi barul sau bucătăria. Fiecare zonă ar trebui să aibă un scop bine definit.

Iluminare: Iluminarea joacă un rol crucial în crearea atmosferei. Folosim iluminat ambiental, decorativ și funcțional pentru a crea un efect plăcut și pentru a accentua anumite zone. Lămpile cu intensitate reglabilă pot oferi flexibilitate în crearea atmosferei.

Culori și materiale: Alegem culorile și materialele în funcție de conceptul și estetica localului dvs. Culorile calde pot crea o atmosferă confortabilă, în timp ce culorile vibrante pot adăuga energie. Textilele de calitate, cum ar fi catifeaua sau bumbacul, pot adăuga un aspect luxos.

Mobilier: Alegem mobilier care se potrivește cu conceptul și spațiul dvs. Mobila trebuie să fie confortabilă și să aibă o durabilitate în timp. Nu omitem ergonomia pentru scaunele și mesele din zona de luat masa.

Decor: Adăugațm detalii decorative care să completeze conceptul. Acestea pot include tablouri, oglinzi, sculpturi, plante de interior, perne decorative și multe altele. Decorul poate adăuga personalitate și unicitate spațiului.

Amenajări speciale: Pentru baruri, integram in proiect o bară cu un design atrăgător. Pentru restaurante, putem avea o bucătărie cu ferestre deschise pentru a oferi vizibilitate în procesul de preparare a mâncărurilor.

Sisteme audio și video: Dacă este cazul, instalam un sistem de sunet de calitate și echipamente video pentru a crea o ambianță mai plăcută sau pentru a difuza evenimente sportive sau alte evenimente.

Spatii exterioare: Dacă aveți spații exterioare, cum ar fi terase sau grădini, ne vom ocupa de conceptul lor pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare.

Sustenabilitate: În considerarea creșterii conștientizării privind mediul înconjurător, luam în considerare opțiunile eco-friendly în designul interior, cum ar fi materialele reciclate sau regenerabile, iluminatul energetic eficient sau sistemele de gestionare a energiei și a deșeurilor.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în designul interior HORECA, este adesea recomandabil să angajați un designer de interior profesionist cu experiență în acest domeniu, deoarece va pot oferi expertiză și idei inovatoare care să se potrivească conceptului dvs. și să creeze un spațiu remarcabil pentru clienții dvs.