Design interior Hoteluri

Design interior hoteluri realizate de Nobili Interior Design. Portofoliu interioare receptie, camere de hotel stil clasic si modern. Proiecte amenajari interioare boutique pentru regim hotelier.

Design interior Hoteluri

Design Interior Hotel - Portofoliu

 

Oferim soluții de design pentru hotel atât antreprenorilor care își doresc un spațiu prevăzut cu elemente decorative sofisticate, cât și celor care vor un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, compus din elemente de design simple.

De ce Nobili Interior Design?

Înțelegem că în domeniul hotelier componentă estetică este foarte importantă. De aceea, alegem să alcătuim proiecte de design bazate pe materiale, piese de mobilier și elemente decorative dispuse într-un mod armonios în cadrul ambientului.
Putem concepe atât amenajări interiorare cu aspect mai simplu, cât și amenajări care să ofere imaginea unui ambient de hotel deosebit, elegant sau luxuriant. În cazul în care dorești un ambient clasic de lux, Nobili Interior Design poate apela la producători de mobilier și materiale premium pentru a alcătui un decor luxuriant potrivit nevoilor tale.
Realizăm proiecte de design interior pentru camere de hotel plecând de la nevoile unittilor care apelează la serviciile noastre. Putem include în cadrul proiectelor diverse materiale sau obiecte adaptate cerințelor clienților noștri.

Prețurile serviciilor noastre

Prețul unui proiect de amenajare interioară este stabilit în funcție de mai mulți factori. Se va trimite o oferta de preț după ce noi vom cunoaște mai multe detalii despre nevoile tale. Îți vom trimite o serie de întrebări pentru a află mai multe informații despre viziunea ta.

Ambient cu elemente decorative simple versus spațiu cu elemente decorative bogate în detalii

Un ambient cu piese de mobilier sau elemente decorative mai simple(lipsite de forme sofisticate) este mai apropiat de caracteristicile stilurilor mai moderne. Un ambient cu forme mai complexe ar putea fi mai apropiat de ideile unui stil de amenajare clasic, a unuia eclectic, dar și altor stiluri.

Un spațiu cu forme simple ar putea pune accentul mai mult pe funcționalitate, pe când un spațiu cu forme mai bogate sau sofisticate ar putea focusa atenția pe individualitatea elementelor decorative folosite pentru amenajare.

Pentru a marca mai bine diferența între aceste două tipuri de ambiente, putem face o comparație între stilul modern (elemente decorative simple) și cel clasic (elemente decorative complexe).

Design Interior Hotel stil modern

Stilul modern este recunoscut pentru abaterile sale de la principiile stilurilor apreciate în trecut de clasa burgheză. Promovează elementele de amenajare în linii drepte, uneori obiecte prevăzute cu o suprafață lucioasă. Obiectele decorative au o geometrie simple, neavând un aspect sofisticat sau somptuos.

Design Interior Hotel stil clasic

Stilul clasic este unul prevăzut cu numeroase elemente decorative mai bogate, uneori fastuoase. Adeseori stilul este reprezentat de elemente de ornamentație precum pilaștri cu aspect grecesc, chenarele clasice sau tapetul în format clasic cu forme florale atașat pereților. Elementele decorative sunt adeseori dispuse armonios în cadrul spațiului interior.

Alte aspecte de care ținem cont atunci când realizăm un proiect de design hotel

Dincolo de modul în care se prezintă vizual materialele sau obiectele folosite pentru amenajarea interioară, ne îndreptăm și către alte aspecte.

Importanta iluminatului în camera de hotel

Mijloacele de iluminat pot facilita momentele de relaxare dar și pe cele de concentrare ale persoanelor aflate în cadrul unei încăperi. O lumina stridentă, neplăcută vizual, ar putea avea consecințe mai puțîn dorite pentru aceste persoane. De aceea, noi căutăm să includem produse de iluminat care să nu diminueze confortul vizual al celor prezenți în interiorul spațiilor respective.

Dimensiunea pieselor de mobilier

Un alt aspect important pe care îl avem în vedere atunci când realizăm design-ul interior al unui spațiu este reprezentat de dimensiunea pieselor de mobilier. De exemplu, în cazul în care spațiul nu ne permite, vom caută să adăugăm piese de mobilier prevăzute cu dimensiuni optime pentru nevoile interiorului respectiv.

Design Interior Hotel 4 stele