Comercial Design interior Hotel Design interior hotel modern

Design interior hotel modern

Specialiștii de la Nobili Interior Design au realizat un proiect deosebit de ambițios, constând în designul interior al hotelului modern. Stilul ales pentru proiectul de design interior al hotelului a fost reprezentat de cel modern, cu caracteristicile sale esențiale.

Receptie hotel de lux (1)
Receptie hotel de lux (2)
Receptie hotel de lux (3)
Camera suite hotel de lux
Camera suite hotel de lux (4)
Camera suite hotel de lux (5)
Camera suite hotel de lux (3)

Stilul ales pentru proiectul de design interior al hotelului a fost reprezentat de cel modern, cu caracteristicile sale esențiale, precum prezența lemnului, sticlei, culorilor puternice și a contrastului, precum și detaliile unice noi. In ceea ce privește recepția și intrarea hotelului, arhitecții au optat pentru o gresie portelanata din marmură, de culoare deschisa si detalii fine, care impacteaza in mod vizual si placut.

Sistemul de iluminare incorporat in tavan se oglindeste in gresia sclipitoare si contureaza un ambient elegant. Acesta este completat prin inserarea unui mobilier modern italian, constand in canapele moderne, masa, fotolii, dar si biroul de receptie, cromatica aleasa fiind compusa din culori inchise cum sunt negru, brown inchis, dar si din culori deschise, cum sunt crem si alb. Detaliile sunt prezente, insa intr-un mod elegant si fin, designerii optand pentru tablouri, oglinzi mari, modele verticale din fier, dar si plante sau elemente de decor.

Holul care uneste receptia si spatiul de asteptare cu cel al camerelor de la parter si etaj, releva un ambient elegant si luxos, dat in principal de gresia sclipitoare, peretii de culoare deschisa cu tapet decorativ de caramida in relief, scarile din sticla, dar si de micul spatiu de natura, amenajat rafinat. Referitor la amenajarea camerelor, acestea au fost concepute cu dormitor, living si baie. In ceea ce priveste dormitorul, acesta a fost amenajat intr-o maniera moderna eleganta, dar si calduroasa si confortabila in acelasi timp.

Cromatica este una deschisa, data de albul ales pentru mobilierul modern, incluzand patul modern tapitat, marca italiana, dar si noptierele moderne etajate sau masuta pentru aranjare. S-a optat pentru un parchet stratificat de culoare baj gri, in concordanta cu culoarea aleasa pentru vopseaua decorativa aleasa pentru pereti. Se asemenea, specialistii au preferat pentru peretele principal un tapet decorativ cu forme geometrice verticale, care releva pata de culoare a dormitorului.

Pentru conturarea ambientului elegant, arhitectii au inserat un candelabru cu cristale suspendat, marca Ideal Lux Italia, dar si elemente specifice modernismului, cum ar fi oglinda dreptunghiulara de dimensiuni mari, sau tabloul de asemenea de dimensiuni mari, cu teme specifice. Adiacent acestei incaperi, se delimiteaza zona de living, lounge si relaxare.

Mobilierul ales este de asemenea modern italian, constand in canapea si fotoliu de culoare inchisa, in contrast cu restul mobilierului de culoare alba. Parchetul stratificat marca Gazzotti Italy este de culoare deschisa, conturand astfel un ambient relaxant. Peretele principal pastreaza acelasi model de tapet decorativ, care este in oglinda cu modelul si cromatica aleasa pentru draperii.

Amenajarea baii s-a realizat tinand seama de caracteristicile esentiale ale modernismului, astfel ca in locul unei cazi, s-a preferat inserarea unei cabine de dus din sticla, mobilierul fiind unul simplist, de culoare inchisa, incluzand si o chiuveta incorporata.

 

Oferim soluții de design interior pentru hotel atât antreprenorilor care își doresc un spațiu prevăzut cu elemente decorative sofisticate, cât și antreprenorilor care vor un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, compus din elemente decorative simple.