Design interior Restaurante - Amenajari interioare Restaurante

Portofoliu proiecte design interior restaurante stil clasic modern. Proiecte de design interior pentru restaurante stil clasic modern amenajate cu materiale premium Italia. Amenajari interioare sala evenimente nunti.

Design interior Restaurante

Realizăm proiecte de design interior pentru restaurant adaptate nevoilor din industria ospitalității. Putem acoperi atât nevoile dețînătorilor de restaurante care își doresc un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, cât și a celor care vor să-și surprindă clienții prin intermediul unui spațiu cu elemente decorative sofisticate.

Despre Nobili Interior Design

Suntem pasionați de frumos și înțelegem faptul că aspectul acesta joacă un rol importantă în industria HoReCa. Atunci când realizăm proiecte de design interior ținem cont de culori, texturi, de modul de dispunere al pieselor de mobilier sau al obiectelor decorative și de alte elemente. Putem gândi ambiente specifice stilului de amenajare modern, clasic, dar și altor stiluri. Pentru noi comunicarea este importantă, de aceea vom dori să aflăm stilul de amenajare dorit de ține.

Putem aduce modificări pardoselii, pereților, dar și altor zone din interiorul restaurantului tău. Putem adaugă diferite materiale, piese de mobilier sau obiecte decorative pentru a da naștere unui nou ambient. Obiectele vor fi dispuse într-un mod armonios în cadrul spațiului amenajat de echipa noastră. Înțelegem că nu toate restaurantele au suficient de mult spațiu le dispoziție. În cazul în care spațiul este mai redus, căutăm să includem piese de mobilier de proporții optime pentru ambientul respectiv.

Ce costuri sunt percepute pentru design-ul interior al unui restaurant?

Prețurile vor fi fixate după ce noi vom află mai multe informații despre spațiul care dorești să fie amenajat. Se va trimite o oferta de preț în baza detaliilor primite de la ține. Prețul unui proiect poate depinde de: stilul de amenajare dorit, suprafață spațiului dar și de alți factori.

Dacă știi deja ce dorești, ne poți trimite schițele și alte detalii pe adresa de e-mail. Dacă nu ai încă o viziune finală formată, noi îți vom trimite mai multe întrebări pentru că noi să putem concepe un ambient adaptat dorințelor tale.

Proiect design interior de lux

Putem realiza proiecte de design interior cu un aspect mai simplu, dar și proiecte care dau naștere unui ambient luxuriant. În cazul în care ai nevoie de un proiect de design interior de lux, noi putem include materiale, piese de mobilier și obiecte decorative cu un aspect sofisticat. Un astfel de spațiu poate sublinia frumusețea fiecărui element în parte, nu doar a ambientului în ansamblul sau. Putem apela la producători din Italia pentru materiale și mobilă premium.

Un ambient bazat mai mult pe funcționalitate sau unul focusat pe o abundență de elemente sofisticate?

Ambele tipuri de ambiente sunt apreciate în industria restaurantelor. Alegerea unui anumit tip ține foarte mult de nevoile tale. Noi putem realiza diverse tipuri de amenajări adaptate cerințelor tale. O diferențiere între cele două tipuri de ambiente ar putea fi foarte bine exemplificată prin intermediul comparației dintre stilul de amenajare modern și cel clasic.

În cazul stilului de amenajare modern, materialele și obiectele au un aspect mai simplu, accentul fiind pus mai mult pe funcționalitate. Decorul poate oferi imaginea unui spațiu prevăzut cu o geometrie simplă a obiectelor. Adeseori, piesele de mobilier sunt prevăzute cu o suprafață lucioasă.

Stilul clasic este bazat pe numeroase materiale și obiecte cu un format deosebit de elegant. Elementele decorative ar putea fi reprezentate de: candelabre cu un aspect sofisticat, tapet cu elemente florale dispuse armonios, chenare clasice atașate pereților sau pieselor de mobilier, dar și altele. Adeseori, elementele decorative pot fi evidențiate la nivel individual mult mai ușor datorită aspectului complex, bogat în detalii.

Design interior restaurant modern

Daca cautati o abordare noua in cea ce priveste amenajarea interioara in stil modern a unui restaurant situat in Bucuresti, Nobili Interior Design implementeaza concepte inovative pentru proiectele de design interior restaurante inca din anul 2008. Indiferent de stilul pe care il aveti in minte atunci cand va decideti sa demarati un astfel de proiect, echipa de designeri si arhitecti din cadrul firmei de amenajari interioare, va este alaturi.

Design interior restaurant clasic

In cea ce priveste alegerea unui stil modern pentru un proiect de tip comercial, specialistii recomanda cei mai buni producatori din domeniu in materie de amenajari interioare restaurante. Fiecare masa, scaun, corp de iluminat sau parchet sunt de cea mai buna calitate, totul pentru a da viata unui spatiu de vis. Locul unde clientii decid sa isi petreaca cateva ore din timpul lor, fie cinand, fie luand un pranz de afaceri, trebuie sa exprime confort si bunastare.

Proiect design interior restaurant

Nobili Interior Design se mandreste cu proiecte comerciale de succes la activ precum restaurante, sali de evenimente nunti, cafenele si nu numai in majoritatea oraseleor mari din Romania. Indiferent ca detineti un restaurant de familie in Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti, Braila sau in Galati, inainte de-a incepe orice amenajare un proiect de design interior 3D este imperativ. Astfel expertii pot evalua fiecare detaliu al fiecarui colt si pot pune in practica ideile lor creative, bazate mereu pe dorintele clientului.

Un restaurant nu este doar un simplu spatiu, este un loc unde oamenii vin sa se bucure si sa sarbatoreasca un eveniment special din viata lor precum o aniversare, un botez sau chiar o nunta. Tocmai de aceea, atentia la detalii cand vine vorba de un restaurant amenajat in stil modern, este pe primul loc. Culorile deschise, liniile simple si un aer minimalist recreaza acel stil modern pe care proprietarii de restaurante din Bucuresti il cauta.

Optand pentru un mobilier in culori neutre, precum scaune albe sau crem si pereti in tonuri calde, veti reusi sa obtineti acel aer primitor. Puteti amplasa niste oglinzi moderne pentru a decora peretii sau chiar niste lustre din cristale pentru a reda o nota moderna. Elementele din ceramica cu forme clare sau obiecte de decor cu forme geometrice sunt doar cateva din accesoriile care vor duce acest proiect de design interior restaurant in zona de actual.

Optati pentru materiale si finisaje de calitate, precum un parchet din lemnt stratificat in nuanta wenge si un mobilier cu forme si linii moderne pentru a crea un design interior perfect pentru restaurantul dumneavoastra. Pentru ca un astfel de proiect de amenajarea interioara pentru un restaurant din Bucuresti tine de o multitudine de factori, se recomanda specialisti precum cei de la Nobili Interior Design, care vor avea mereu la indemana, solutiile la problemele tale.