Comercial Design interior Restaurante Design terasa exterioara Restaurant in Arad

Design terasa exterioara Restaurant in Arad

Portofoliu design realizat pentru o terasa exterioara de restaurant in Arad. Specialistii Nobili Interior Design au amenajat aceasta terasa de restaurant, trasatura caracteristica proiectului fiind natura. Astfel, s-a optat pentru conturarea unei zone de servit masa intr-un ambient incantator, relaxant, privirea fiind centrata pe punctele de imagine principale, respectiv verdele dat de coltul de natura creat.

Design terasa exterioara restaurant modern
Design terasa exterioara restaurant modern
Design terasa exterioara restaurant modern
4 Perspectiva terasa suspendata
Design terasa exterioara restaurant modern
Amenajari interioare terase hotel restaurant
Amenajari terase exterioare restaurant
Amenajari exterioare terasa hotel
Perspectiva aeriana insula terasa
Design exterior terasa hotel

Proiect terasa exterioara restaurant

Proiectul realizat de catre echipa de arhitecti si designeri de la Nobili Interior Design constand in design exterior si interior terasa a unui restaurant in Bucuresti.

Asadar, proiectul de design interior a vizat terasa, respectiv un spatiu un aer liber. S-a optat pentru delimitarea zonei prin inserarea unui gard verde viu, de jur imprejurul terasei, dar si prin prezenta plantelor de dimensiuni mari si mici. Specialistii au amenajat zona de terasa intr-un stil modern, lejer si aeristit. S-a optat pentru o gresie cu aspect de marmura cu aspect de marmura, de culoare deschisa, aceasta fiind in oglinda cu albul ales pentru scaunele italiene. Mesele sunt din lemn, de culoare deschisa, acestea avand forme atat rotunde, cat si dreptunghiulare.

Amenajare terasa restaurant modern

Mobilierul ales a fost preferat de catre arhitecti italian, intrucat este renumit pentru caracteristicile sale deosebite si calitate superioara. In ceea ce priveste iluminarea, specialistii au inserat suporturi metalice verticale, cu globuri de lumina, astfel ca zona terasei poate fi utilizata atat in timpul zilei, cat si in timpul serii, ambientul fiind unul relaxant si confortabil, insuflat de atmosfera data de sistemele de iluminare artificiala.

De asemenea, designerii de la studioul de design interior Nobili Interior Design au prevazut pentru acest spatiu si umbrele de dimensiuni mari, cu un design aparte, care permit utilizarea spatiului atat pe vreme insorita, dar si pe vreme ploioasa.

Amenajare exterioara terasa hotel Arad

Acestea pot fi folosite deschis sau pot fi inchise, in situatia in care nu se doreste utilizarea acestora. Nota cromatica generala este una calda, culorile care predomina fiind alb, crem si bineinteles verdele natural. Se observa ca terasa are o dubla dechidere, atat din exterior, prin delimitarea spatiului verde constand in gardul viu, dar si o intrare in restaurant, care este realizata prin intermediul usilor mari din sticla.

Avantajul folosirii sticlei in aceasta situatie este acela ca nu se creeaza ideea unei separari, ci se permite consturarea unui ambient in concordanta cu interiorul restaurantului. Specialistii de la Nobili Design au amenajat proiectul constand in terasa restaurant, intr-un mod unic si deosebit, caracteristica principala a proiectului de design interior fiind aceea ca releva un ambient calduros, elegant si relaxant.

Proiect arhitectura de exterior restaurant Arad

Principala noastra grija este sa aducem bucurie si implinire in cea ce priveste amenajarea spatiului clientului. Ne axam pe munca de echipa si ne dedicam in intregime fiecarui proiect de amenajare pentru a oferi servicii de arhitectura si design interior de inalta calitate. Inca din annul 2008, am abordat diverse stiluri de amenajare si desigexterior precum cel clasic, modern contemopran dar si stilul baroc.

Design exterior terasa restaurant

CITESTE TOT