Portofoliu Design interior comercial Design interior salon de infrumusetare in Bucuresti

Design interior salon de infrumusetare in Bucuresti

Proiect design interior salon de infrumusetare, cosmetica stil clasic de lux realizat de echipa Nobili Interior Design in Bucuresti. Amenajare beauty salon cu materiale profesionale.

Design interior salon cosmetica Bucuresti (1)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (2)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (3)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (4)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (5)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (6)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (7)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (8)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (10)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (9)
Design interior salon cosmetica Bucuresti (11)

Atunci cand vorbim de amenajarea unui salon de infrumusetare, cosmetica ne gandim la nevoile celor care trec pragul unui astfel de loc. Nevoile clientului sunt mai presus de orice, asadar atunci cand dorim sa investim intr-un asemenea proiect, trebuie sa ne gandim la confort mai presus de orice. Alegerea unei palete de culori, corpurile de iluminat, piesele de decor, dar si cele de mobilier sunt doar cateva elemente de care trebuie sa tinem cont atunci cand vine vorba de designul interior al unui salon de infrumusetare. Pentru mai multe proiecte din portofoliul de design interior comercial accesati pagina proiecte comerciale http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-comercial /.

Proiect salon de infrumusetare in Bucuresti

Cu o experienta de peste 10 ani in crearea de proiecte de design interior de tip comercial pentru clientii nostri, activitatea echipei de arhitecti si designeri Nobili Interior Design se bazeaza pe profesionalism, inovatie si unicitate. Luam in considerare fiecare cerere riguroasa a clientilor nostri si reusim sa reusim in fiecare proiect pe care il cream. Designerii si arhitectii nostri talentati sunt pregatiti sa demareze proiecte comerciale, indiferent daca este un stil clasic, modern, contemporan, ecletic, traditional, rustic sau mediteranean. Portofoliu cu proiecte realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design cuprinde restaurante, cafenele, hoteluri si camere de hotel, saloane de infrumusetare, magazine, florarii, clinici medicale, toate depasind luxul si eleganta.

Amenajari interioare saloane cosmetica

Pentru portofoliul comercial, cei mai buni designeri ai nostri au incercat intotdeauna sa tina pasul cu toate detaliile solicitate de clientii nostri. Avem misiunea de a indeplini vise si dorinte realizand proiecte de design interior de succes si acesta este principalul motiv pentru care ne salutam clientii cu o gama larga de materiale de interior importate la cele mai bune preturi pentru spatii comerciale de la cei mai mari producatori din tari precum Italia, Spania, Germania. Proiectam designul interior si evidentiem liniile fine, alaturi de o paleta de nuante naturale care au creat o atmosfera exclusiva care a satisfacut pe deplin cerintele clientilor nostri.

Dotari saloane de infrumusetare

De cele mai multe ori, fiecare stil de design interior vine cu culori frumoase, detalii pe suprafete intinse, iar mobilierul reprezinta cea mai buna reflectare a stilului, datorita liniilor sale luxoase si elegante. In fiecare stil de design interior comercial, intalnim extravaganta si cu siguranta avem un gust bun dat de alegerea atenta a materialelor si mobilierului.

Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante, magazine de haine incaltamine, camere de hotel, salonae de infrumusetare si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism. Cei mai buni designeri de interior sunt preocupati sa mentina proiectele de tip comercial intr-o dispozitie linistita si aerisita. Toate materialele alese meticulos creeaza stiluri unice de amenajari interioare, unde eleganta si luxul se regasesc in fiecare colt al proiectului de tip comercial. Nobili Interior Design isi saluta clientii cu mai multe proiecte de design interior realizate pentru saloane de infrumusetare sau cosmetica.

Amenajare coafor clasic in Bucuresti

CITESTE TOT