Portofoliu Design Interior Design interior casa clasica cu etaj in Bucuresti

Design interior casa clasica cu etaj in Bucuresti

Proiect design interior casa stil clasic cu etaj realizat de firma nostra in Bucuresti. Amenajare interioara finalizata cu materiale de designer si mobilier italian importat de firma noastra la preturi de producator. Proiectul de design interior al acestei case cu etaj din Bucuresti a fost unul complex, elaborat în cele mai mici detalii pentru a satisface gustul clasic, rafinat al proprietarilor.

Proiect design interior living stil clasic casa Bucuresti
Amenajari interioare Living casa cu etaj Bucuresti
design interior casa clasic bucuresti | Designeri de interior Bucuresti.
Idei amenajari interioare case clasice
firma de design interior bucuresti | Design interior casa de lux Bucuresti.
design interior dormitor casa cu etaj bucuresti | Design interior casa Baneasa.
Proiect amenajari interioare dormitor clasic Bucuresti
Amenajari interioare living clasic de lux Bucuresti
amenajare baie clasica bucuresti pret | Firme amenajari interioare Bucuresti.
design interior bucatarie clasica de lux bucuresti | Firma de design interior Bucuresti.
designer de interior bucuresti | Poze idei design interior bucatarii de lux.
design interior baie clasica bucuresti | Design interior baie pret.
Amenajari interioare bai clasice cu gresie italiana
Consultanta design interior casa Bucuresti pret

Living casa Bucuresti amenajat cu mobila italiana

Designul interior al camerei de zi este, poate, cel mai îndrăzneț și mai plin de culoare din întreaga locuință. Tapetul de pe un singur perete al încăperii, cu modele în alb, bej și albastru,canapeaua mov, cu pernele decorative în cromatica tapetului și draperiile albastre creează un decor vizual de efect, în care fiecare lucru își are locul său. De dimensiuni mai mici decât livingul și cu elemente mai moderne, este însă un spațiu plin de vitalitate, unde poți veni peste zi să faci un popas, să-ți încarci bateriile și să-ți reiei apoi treburile, plin de bună-dispoziție.

Consultanta amenajari interioare case Bucuresti

Livingul clasic este vast, cu spații deschise, într-o gamă cromatică de alb și bejuri, cu detalii mai pregnante de culoare la nivelul tapițeriilor, draperiilor și elementelor decorative. Interiorul de față se încadrează perfect în această descriere. Este încăperea unde vă puteți primi cum se cuvine oaspeții, care se vor bucura să asculte câteva partituri interpretate la pianul situat la loc de cinste. Podea este pavată cu parchet din lemn triplustratificat de cea mai bună calitate, în nuanțe calde de bej și crem, iar pereții sunt vopsiți și ei în alb și bej.

Cum alegem mobilierul pentru o casa clasica

Mobilierul clasic de proveniență Italia conferă un aer de atemporalitate întregului spațiu. Canapeaua și fotoliile, scaunele și draperiile oferă tușele de culoare, printr-o combinație de nuanțe nobile de verde și albastru. Calitatea este aici cuvântul de ordine și ceea ce conferă ansamblului aerul său de distincție și somptuozitate. Pentru materiale și mobilier la cele mai înalte standarde, echipa de specialiști Nobili Interior Design vă stau la dispoziție cu sugestii și oferte de produse din Italia, la prețuri de importator.

Dormitor casa Bucuresti amenajat in stil clasic

Din living se deschide o scară interioară impozantă, ce duce la etaj. Aici, dormitoarele elegante, cu mobilier clasic alb, predispun la calm și un somn liniștitor. Baia este amenajată într-o notă mai modernă, prin cabina de duș cu pereți din sticlă și obiectele sanitare cu design minimalist. Mobilierul din lemn închis la culoare se îmbină armonios cu nuanțele de bej și fildeșiu ale faianței de lux, cu modele deosebite, florale și geometrice, ce conferă întregii băi un aspect sofisticat.

Bucatarie casa Bucuresti amenajata cu mobila clasica

Bucătăria elegantă reprezintă un spațiu deschis, luminos, ocupând o suprafață amplă din întreaga locuință. Senzația de luminozitate și spațialitate este amplificată și de mobilierul clasic alb. Perimetrul propriu-zis al bucătăriei se continuă liber cu o masă mare, de zece persoane, și cu o canapea în stil clasic, ce se înscrie în aceeași cromatică de tonuri verzi-albăstrui ca și draperiile.

Casa cu etaj Bucuresti amenajata cu materiale de designer

Canapeaua este situată în fața unui televizor, acest colț al casei fiind amenajat ca o zonă de relaxare după masă. Obiectele de uz casnic, precum televizorul sau frigiderul încorporat, sunt de ultimă generație, dar integrate cu grijă și măiestrie, pentru a nu distona în niciun fel cu elementele de design clasic, cum este, de pildă, impresionatul candelabru de cristal.

Candelabre stil clasic pentru casa in Bucuresti

Pentru reușita unui astfel de proiect sofisticat și de amploare, cum este această casă cu etaj din Bucuresti, apelați cu încredere la echipa de arhitecti si designeri de interior Nobili Interior Design, iar rezultatele vă vor întrece, garantat, toate așteptările!

Casele clasice marca Nobili Interior Design emana eleganta si somptuozitate mai presus de orice. Fiecare detaliu ales impreuna cu clientii nostri spun povestea proprietarului. Este important ca fiecare astfel de proiect rezidential de amenajare interioara sa poarte amprenta celui care va locui in ea.

Portofoliu Designer interior case clasice Bucuresti

Tocmai de aceea, designerii Nobili Interior Design discuta intotdeauna in prealabil cu clientul urmand ca apoi sa fie schitat proiectul de design interior 3D pentru ca clientul sa isi dea acordul cu privire finisajele incorporate.

Pret design interior casa stil clasic Bucuresti 20 euro mp

Avand o experienta de ani de zile in amenajari exterioare si interioare privind proiecte rezidentiale si comerciale, in orase precum Craiova, Bacau, Focsani, Suceava, Iasi, si multe altele, Nobili Interior Design poate realiza interiorul dorit indiferent de stilul de design ales.

Studio amenajari interioare Sector 2 Bucuresti

Proiect design interior living stil clasic casa Bucuresti
Amenajari interioare Living casa cu etaj Bucuresti
Idei amenajari interioare case clasice
Proiect amenajari interioare dormitor clasic Bucuresti
Amenajari interioare living clasic de lux Bucuresti
Amenajari interioare bai clasice cu gresie italiana
Consultanta design interior casa Bucuresti pret

Firma design interior Bucuresti

Nobili Interior Design, furnizor de servicii de design interior si arhitectura, cu scopul de a crea proiecte de design interior personalizat, frumoase si originale. In timpul crearii acestor proiecte de amenajari interioare, designerii si arhitectii nostri au avut ocazia sa evidentieze toate aspectele apartinand stilurilor clasice, contemporane, eclectice, moderne si mediteraneene, datorita faptului ca amenajarea ofera spatii mari cu iluminare deosebita care nu va inceta niciodata sa va surprinda cand vine vorba de lux si eleganta.

Proiecte rezidentiale de lux in Bucuresti

O priveliste care impresioneaza cu adevarat este reprezentata de camerele de dimensiuni mari, decoratiuni de lux si obiecte de iluminat opulente. Aceasta categorie specifica a site-ului nostru complex va prezinta povestea proiectelor noastre de design interior rezidential, create cu grija pentru toate tipurile de case, vile, apartamente, case de vacanta din intreaga tara in orase precum Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Galati, Braila, Tulcea, Calarasi, Buzau, Craiova, Giurgiu.

Amenajari interioare case la cheie Bucuresti

Design interior casa clasica in Bucuresti

Search google

CITESTE TOT