Design interior rezidential - Amenajari interioare case clasice moderne

Va prezentam o selectie de proiecte rezidentiale si comerciale realizate de firma noastra pentru interioare de lux cu materiale si mobilier pentru amenajari interioare din gama premium productie Italia
Proiecte

Designul interior pentru o casa in stil clasic, modern, mediteranean ii vizeaza pe cei care isi doresc o oaza de liniste si relaxare. Un stil reprezentat cu succes de catre echipa de la Nobili Interior Design in multe proiecte rezidentiale. Ca si marturie, stau diverse proiecte pe care designerii si arhitectii le-au creat cu profesionalism pentru clientii care au apelat la firma de arhitectura si design interior.

Design interior rezidential

Descoperiti portofoliu design interior de tip rezidential realizat de firma noastra pentru case clasice si moderne cu materiale de designer de lux. Pentru reusita unui proiect de mari dimensiuni, cu design interior în stil clasic, modern se recomandă realizarea unui concept 3D, pentru o viziune de ansamblu asupra întregului spațiu și pentru ca totul să fie pus la punct înainte de începerea propriu zisă a amenajărilor. Echipa de specialiști Nobili Interior Design vă stă la dispoziție cu toate soluțiile de care aveți nevoie pentru ca, într-un final, să vă ofere reședința pe care v-ați dorit-o dintotdeauna și care să vă reliefeze perfect gusturile și personalitatea.