Design interior pentru o casa moderna de lux realizat de designerii Nobili Interior Design in Constanta. Portofoliu de design interior pentru case de lux realizate de firma noastra in Constanta cu mobilier italian de lux livrat de firma noastra in toate proiectele de design realizate.

Design interior casa moderna in Constanta

Etichete articol: design interior constanta, proiect design interior modern, proiect design interior casa, proiect design interior pret, design interior case de lux, design interior casa constanta, designer interior constanta, design interior casa moderna, proiect design interior casa, amenajare casa constanta, amenajari case de lux, amenajari case moderne, design interior modern, design interior case moderne, designer interior constanta, design interior contemporan, studio design interior coonstanta, arhitect constanta pret, interioare case moderne de lux.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

 

6 iunie 2019