• Design interior casa moderna cu etaj Constanta


  Detalii:
 • Design interior casa stil clasic Targoviste


  Detalii:
 • Design interior casa stil clasic Giurgiu


  Detalii:
 • Design interior casa moderna cu etaj in Urziceni


  Detalii:
 • Design interior casa clasica de lux Prahova


  Detalii:
 • Design interior casa clasica cu etaj Ploiesti


  Detalii:
 • Design interior casa stil clasic Constanta


  Detalii:
 • Design interior casa stil clasic in Pitesti


  Detalii:
 • Design interior casa clasica in Brasov


  Detalii:
 • Design interior salon restaurant clasic


  Detalii:
 • Design interior casa moderna Pipera


  Detalii:
 • Design interior casa clasica Targu Mures


  Detalii:
 • Design interior casa clasica in Braila


  Detalii:
 • Design interior vila clasica de lux Ialomita


  Detalii:
 • Design interior vila moderna in Bucuresti


  Detalii:

Proiect design interior casa stil clasic de lux realizat de Nobili Interior Design in Pitesti, Arges. design interior casa clasica pitesti arges | Arhitect designer interior Pitesti pret.design interior living casa de lux pitesti arges | Firma amenajari interioare Arges.arhitect designer interior pitesti arges pret | Firme design interior Pitesti.design interior living cu bucatarie casa pitesti arges | Amenajare interioara casa clasica Pitesti Arges pret.design interior dormitor casa cu mansarda pitesti arges | Amenajari interioare case clasic de lux.amenajare interioara baie casa clasica pitesti arges | Design interior baie casa Pitesti.   Vizualizati si proiectul de design interior casa clasica in Brasov.

Suntem solutia care iti va schimba radical viata dar si conceptia despre cum trebuie sa arate casa ideala pentru tine. Noi te putem ajuta sa-ti formezi impresia finala si de neclintit care te va ajuta sa-ti creezi o casa exact pe gustul tau in care sa te regasesti si in care sa te simti special dar si confortabil. Suntem o echipa de profesionisti care de mai bine de 10 ani sunt sprijinul moral al oamenilor cand vine vorba de servicii de amenajari interioare referitoare la aspectul locuintei lor. Executam proiecte de design interior in toate stilurile de amenajare posibile pentru case, apartamente, vile si spatii comerciale. Cuvantul "limita" nu exista in vocabularul nostru deoarece intotdeauna ne-am propus sa tintim mai sus intrecandu-va si mai mult asteptarile creeand spatii care sa va uimeasca din toate punctele de vedere prin aspect si prin atmosfera placuta care pluteste in aer. Lucram cu cei mai importanti producatori de produse pentru amenajari interioare din Europa. Produsele pe care le folosim in proiectele noastre de design interior fac parte din categoria brandurilor de lux aflate la mare cautare in toata lumea pentru calitatea lor impecabila.

Proiect design interior casa Pitesti

Importam mobila la comanda din lemn cu finisaje de lux de cea mai inalta calitate direct din Italia pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie inconjurata numai de produse autentice si valoroase asa cum sunteti si dumneavoastra. Casa dumneavoastra va reprezenta valoarea dumneavoastra iar noi vom reusi sa va scoatem valoarea in evidenta printr-o amenajare spectaculoasa asa cum nu ati mai vazut nicaieri pana acum.

Design interior casa stil clasic Pitesti

Daca ati ajuns la concluzia ca doriti sa apelati la serviciile unei firme de design interior si arhitectura de interioare pentru a crea un spatiu perfect organizat si elegant, suntem pregatiti sa va oferim experienta si creativitatea noastra in dezvoltarea de proiecte de design interior pentru interioare rezidentiale si comerciale. Specialistii Nobili Interior Design va vor ajuta sa va realizati visele despre casa ideala, apartament, restaurant, cafenea, magazin, hotel sau birou. La elaborarea proiectului de design interior, tinem cont de obiectivele, bugetele, termenele si capacitatile financiare ale clientilor nostri. Vom determina de comun acord modalitatile de armonizare a proiectului de design interior si a timpului de implementare pana in faza de amenajari interioare in functie de complexitatea proiectului si disponibilitatea dvs. In procesul de lucru, suntem disponibili pentru a explica argumentele pro si contra de diferite stiluri ( clasic, modern, mediteranean, eclectic, scandinav), semnificatia diferitelor schite prezentate, rolul unor lucrari de reparatii si amenajari si timpii de implementare, caracteristici tehnice si practice ale materialelor cuprinse in proiectul de design interior. Pentru noi, lucrul la un nou proiect de design este o combinatie de creativitate si profesionalism, imaginatie si experienta. Dezvoltam proiecte de design interior pentru vile clasice cu mansarda sau case moderne cu etaj care pot fi implementate, astfel aveti posibilitatea achizitionarii tuturor materialelor cuprinse in proiectul de design interior 3d direct prin firma noastra. Designerii nostri nu va vor oferi doar imagini 3d ale interiorului, care apoi se vor dovedi a fi o imagine simpla care nu poate fi realizata. Colaborand cu Nobili Interior Design, veti obtine interiorul realizat in conformitate cu vizualizarea 3d prin achizitia de materiale pentru interioare importate de firma noastra de la cei mai importanti producatori din Italia, Spania, Germania, Austria sau Franta. Vizualizati proiectele din portofoliu design interior case.

Design interior case clasice moderne - Firma arhitectura amenajari interioare - Arhitect designer pretTelefon :    0720665365

E-mail :   nobilidesign[@]gmail.com

Website :   nobili-interior-design.ro


Oferim servicii de arhitectura, design interior, amenajari interioare pentru firme ( birouri, hotel, boutique, restaurant, salon evenimente nunta, bar, cafenea, coafor infrumusetare, clinica medicala, cosmetica, gradinite, spital, magazin, showroom). In categoria rezidential realizam proiecte 3d pentru casa, vila, apartament, garsoniere Studio stil clasic modern, mediteranean la preturi de la 20 euro metru patrat. Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajare interioara cu firma Nobili Interior Design: Bucuresti, Sector 3, 2, 1, 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Brasov, Fagaras, Ploiesti, Campina, Prahova, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.

firma design interior Galati | firma design interior Braila | firma design interior Pitesti