Proiecte Stil Clasic

Designul interior al unei săli de evenimente în stil clasic este caracterizat de eleganță, rafinament și detalii opulente.

Iată cum puteți amenaja o sală de evenimente în stil clasic:

Paletă de Culori: Culori calde și elegante precum auriu, crem, burgundy, maro și tonuri de albastru marin. Tavane vopsite în culori deschise, pentru a adăuga lumină și a crea un fundal elegant. Accente de culori bogate și adânci pentru a crea contrast și pentru a sublinia detalii importante.

Materiale: Lemn masiv pentru podele, lambriuri, mobilier și elemente decorative. Marmură sau granit pentru pardoseli și blaturi de masă. Stuc și gips pentru a crea detalii decorative pe pereți și tavane.

Mobilier: Mese rotunde sau ovale cu blaturi de masă din lemn masiv sau marmură, cu detalii sculptate sau gravate. Scaune tapițate cu tapițerie de calitate superioară și spătar înalt, eventual cu detalii de capitonare sau ornamente. Canapele și fotolii tapitațe în catifea sau brocart pentru zonele de lounge sau de conversație.

Textile: Draperii groase și bogate din catifea sau brocart, cu draperii decorative și franjuri. Mese rotunde sau ovale cu huse din mătase sau satin pentru a adăuga un element de rafinament. Perne decorative cu motive florale sau clasice.

Iluminat: Lustre mari cu cristale sau modele decorative pentru a adăuga strălucire și eleganță. Lămpi de masă cu abajururi din țesături fine și lampadare de podea pentru iluminarea ambientală.

Elemente Decorative: Picturi sau oglinzi mari cu rame ornamentate pentru a adăuga caracter. Molduri și detalii sculpturale pe pereți și tavane. Candelabre sau aranjamente florale spectaculoase ca elemente centrale.

Bucătărie: O bucătărie bine echipată cu aparate moderne și blaturi de masă din marmură sau granit. Dulapuri cu finisaje elegante, cum ar fi lemnul masiv sau furnirul de lemn cu ornamente.

Baie: Băi spațioase cu finisaje de înaltă calitate, cum ar fi gresie sau marmură. Chiuvete și robinete elegante în culori precum aur sau argintiu.

Sistem de Încălzire: Un sistem de încălzire eficient pentru a menține confortul în interior.

Exterior: O terasă sau balcon decorat cu mobilier elegant pentru a permite oaspeților să se bucure de aerul proaspăt.

Pentru o sală de evenimente în stil clasic, detaliile sunt esențiale. Elementele de mobilier cu detalii sculptate, textilele bogate și iluminatul strălucitor contribuie la crearea unei atmosfere luxuriante și elegante. Este important să colaborați cu un designer de interior sau cu un specialist în amenajări interioare pentru a crea un spațiu care să se potrivească cerințelor și bugetului dvs. și pentru a oferi o experiență memorabilă oaspeților la evenimentele desfășurate în acea sală.