Design interior Bucuresti - Portofoliu design interior

Proiecte design interior realizate de firma noastra pentru case, apartamente moderne. Birou arhitect amenajari interioare case, apartamente si spatii comerciale in Bucuresti. Nobili Interior Design este o firma specializata in amenajari si design interior care se ocupa cu implemetarea unor astfel de proiecte inca din anul 2008.

Design interior Bucuresti

Design interior case moderne in Bucuresti

Realizam concepte de design personalizate pentru vile, case, apartamente si spatii comerciale in Bucuresti, Ilfov. Clientii care cauta sa gaseasca o echipa de specialisti vor gasi in cadrul firmei Nobili Interior Design un partener de incredere cu experienta in domeniu.

Studio design interioare Bucuresti

Unde găsești o firmă de design interior în București?

Există multe firme de design interior in Bucuresti, dar sunt puține care oferă servicii complete și de calitate. Este important să vă informați cât mai bine cu putință în privința serviciilor acestora și să citiți cât mai multe recenzii, pentru a afla despre experiența pe care alte persoane le-au avut când au apelat la o firmă de design interior.

Care sunt cele mai bune firme de design interior din București?

Cu o simplă căutare pe Google putem observa că nu sunt prea multe companii care au recenzii notabile și de calitate. Sunt câteva cu notă maximă, dar ele nu au decât un singur vot și, din această cauză, nu prezintă încredere. Cu toate acestea, putem reaminti despre două dintre cele mai bune firme de design interior din București: prima exemplificată are nota de 4.9, în timp ce a 2-a are nota maximă, 5.

Firma se află în pe Str. Ardeleni nr 42 Sc. A, Sector 2, Bucuresti. Deși este una dintre cele mai vechi firme de design interior din țară, există câteva minusuri asociate cu aceasta. În primul rând, site-ul companiei nu este unul foarte prietenos. E posibil ca el să nu fi suferit vreo îmbunătățire de-a lungul anilor și este, totodată, destul de lent. Site-ul reprezintă, de cele mai multe ori, primul și singurul contact pe care un client îl poate avea cu o astfel de firma.

Iar dacă primul contact cu o firmă de design interior este pe un site lent, care nu e deloc prietenos din punct de vedere vizual, atunci este posibil ca acesta să fie și ultimul. Cu toate acestea, recenziile lăsate de clienți pe site-urile de nișă ne demonstrează ca serviciile lor sunt de calitate, comparativ cu următorul exemplu. Totuși, vă puteți da seama de implicarea și profesionalismul unei companii, atunci când aceasta dezvoltă și îmbunătățește toate aspectele legate de contactul cu un client.

Firma Nobili Interior Design Bucuresti

Situat pe str. Toamnei nr. 134, Bucuresti sediul Nobili Interior Design se află într-un complex rezidențial absolut superb, din punct de vedere estetic. Site-ul firmei de design interior este unul foarte plăcut pentru ochi, iar timpul de răspuns al acestuia este cu mult mai rapid decât cel al competiției. Interfața este mult mai clară și concisă și este evident faptul că sistemul managerial al acestei companii pune accent pe detalii, acesta trebuind să fie moto-ul tuturor firmelor de design interior.

Nobili Interior Design este singura firmă de design interior din București care are o notă maximă după mai multe voturi primite. Compania se remarcă prin excelență, acest lucru fiind vizibil la orice pas. De la serviciile complete oferite, până la răspunsul prompt și profesional, Nobili Design vă poate ajuta de la A la Z în tot ceea ce privește amenajările interioare și designul interior. Deși orașul are în componența sa multe firme de design interior, acestea lasă multe de dorit, adeseori.

Există firme noi care nu prezintă nici un fel de credibilitate, dar și unele vechi care au note foarte mici pe care nu le putem recomanda absolut deloc. Dacă doriți să dispuneți de cele mai bune servicii când vine vorba de design interior, fiți siguri că vă informați cât mai mult cu putință.

Care sunt avantajele colaborarii cu echipa Nobili?

Proiectele arhitecturale de tip rezidential si comercial din Bucuresti poarta amprenta firmei specializate in design si amenajari interioare Nobili Interior Design. Echipa de arhitecti si designeri de interior ofera servicii complexe si de calitate in cea ce priveste amenajarea interioara si exterioara a caselor si apartamentelor din Bucuresti. Talentul specialistilor este exprimat prin executia maiestruoasa a fiecarui proiect de design interior in parte.

Firma amenajari interioare Bucuresti

Asadar, daca cauti sa redefinesti stilul casei tale sau iti doresti un nou stil de pentru apartamentul din Bucuresti, Nobili Interior Design te ajuta cu idei si solutii practice. Clientul beneficieaza de consultanta profesionala pe toata durata procesului de amenajare, sfaturi si recomandari din partea specialistilor in cea ce priveste fiecare alegere in urma realizarii unui proiect pentru casa sau apartament in Bucuresti.

Amenajari interioare case Bucuresti

Recomandam intotdeauna calitatea, deoarece colaboram cu cei mai buni producatori de mobila din Europa, iar fiecare alegere trebuie sa faca diferenta. Asadar, daca clientul isi doreste un stil clasic de lux, o mobila clasica din lemn masiv, import Italia este alegerea potrivita pentru a amenaja un dormitor sau chiar un living. Corpurile de iluminat masive din cristal sunt piesa de rezistenta a acestui stil luxos. La capatul opus, daca clientul detine un apartament modern si cauta un stil la fel de minimalist si cu linii simple, atunci un mobilier din mdf poate fi solutia.

Solutii amenajari interioare

Parchetul din lemn stratificat si placi de gresie si faianta in baie sau in bucatarie cu modele abstracte poate veni in completarea amenajarii interioare a acestui spatiu. Accesorii precum perdele, draperii, covoare si alte mici elemente ajuta la finalizarea stilului ales. Fiecare culoare, stil, textura sau finisaj ramane la alegerea clientului, astfel acesta poate opta pentru elemente care il reprezinta, pastrand totodata si caracteristicile stiluilui preferat. Input-ul designerilor se va dovedi a fi extrem de valoros, deoarece orice proces de amenajare interioara implica efort, cunostinte, experienta, implicare si multa munca.

Alege servicii de calitate pentru casa ta

Nobili Interior Design inglobeaza toate aceste calitati. Convinge-te, rasfoind galeria foto cu proiectele de  amenajari si alege stilul de design interior pentru casa ta din Bucuresti care te reprezinta cel mai bine.

Oferim expertiza noastra in amenajari interioare