Servicii de design interior preturi

Un proiect de design interior presupune crearea unui concept personalizat, unic pentru fiecare client in parte, de aceea daca nu te-ai regasit in unul dintre stilurile de design interior aflate in portofoliu este pentru ca tu esti altfel, fiecare persoana este unica in felul ei iar proiectul de design personalizat pe care il vom crea pentru tine cu siguranta te va reprezenta in totalitate exprimand stilul tau de viata si personalitatea ta.

Servicii

Primul pas – contacteaza-ne sau trimite pe mail ( nobilidesign@gmail.com) schitele 2d ale imobilului pe care doresti sa-l amenajezi pentru a primi o oferta de pret pentru proiectul de design interior si in cel mai scurt timp specialistii nostri te vor contacta pentru o discutie mai detaliata si eventual pentru stabilirea unei intalniri.

Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si de stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, vom identifica stilul de amenajre iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmeaza a fi amenajata pentru verificarea dimensiunilor schitelor initiale si intocmirea unui nou releveu daca sunt necesare modificari de compartimentare.

Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design interior presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D.

Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design interior astfel incat pot opta pentru unul din pachetele de servicii create potrivit nevoilor sale.

Preturi servicii de design interior rezidential

Preturi servicii design interior spatii comerciale

- Restaurante ( La cerere)

- Hotel

- Pensiune 

- Salon evenimente nunti

- Baruri si cafenele

- Salon de infrumusetare cosmetica

- Clinica medicala

- Magazin haine incaltaminte

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

Management proiect design interior care presupune

- Prezentarea unor contractori de lucrari de constructii si amenajari interioare daca nu exista deja o firma de amenajari angajata, asistarea si coordonarea lucrarilor de pe santier (planificarea etapelor de lucru, verificarea si urmarirea lucrarilor astfel incat sa se respecte proiectul de design).

- Prezentarea unor contractori producatori de mobilier pe comanda ( urmarirea si verificarea productiei mobilierului astfel incat sa se respecte conceptul creat si fisele tehnice ale mobilierului din proiectul de design).

- Prezentarea colectiilor de mobilier din Italia, urmarirea livrarii si montajului mobilierului comandat.

- Urmarirea livrarii si montarii tuturor materialelor adaugate in proiect.

Pentru a putea raspunde solicitarilor clientilor din alte orase din tara si din strainatate am creat :

SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR ONLINE

care iata ce inseamna :

-Trimiteti schitele imobilului si poze de la interior la adresa de e-mail mentionata pe site.

-In cel mai scurt timp vei primi oferta de pret si vei fi contactat de un consultant al firmei care iti va explica cum se deruleaza acest serviciu.

- Dupa acceptarea ofertei de pret vei primi o fisa personalizata pe care va trebui sa o completezi si s-o trimiti pe mail. Aceasta fisa solicita informatii cu privire la destinatia fiecarei incaperi, stilul de amenajare ales si multe alte detalii care ne vor ajuta sa concepem exact ceea ce iti doresti.

- Se creeaza spatiul tau in 3D ( neamenajat) si iti vom trimite pe mail plansele 3D pentru ca tu sa recunosti si sa confirmi compartimentarea, dupa care se va lucra la conceptul de design interior 3d a spatiului. In tot acest timp vom tine legatura si telefonic si pe mail pentru a colabora indeaproape si pentru a obtine cel mai bun rezultat.

- Cand proiectul de design interior este gata, vei primi in prima faza plansele 3D pe mail pentru ca apoi, dupa acceptarea proiectului sa primesti prin curier mapa de proiect care contine toate datele necesare punerii in practica a proiectului ( schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc, ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

Eventualele modificari pe care vei dori sa le aduci proiectului de design interior propus de noi nu solicita costuri suplimentare. Vom pastra legatura si te vom ajuta sa implementezi proiectul de design interior astfel incat rezultatul final sa fie exact ca in proiectul 3D prin disponibilitatea noastra de a oferi suport firmei de amenajari care va lucra si prin furnizarea materialelor pe care le-am folosit in proiectul 3D.

In functie de tipul proiectului de design interior pentru care optati ( casa, vila, apartament, hotel, restaurant, bar, cafenea, magazin, clinica medicala, salon infrumusetare coafor) ne deplasam la locatia dvs. fara costuri suplimentare fata de oferta transmisa pentru conceptul de design interior 3d.

 

Serviciile noastre de design interior depind de necesitatile clientului si de viziunea arhitectului specialist. Cu o echipa de specialisti formata din arhitect, designer de interior, exterior, proiectant de mobilier aflata in spatele fiecarui proiect veti primi cele mai bune recomandari si solutii pentru amenajarea interioara a casei, apartamentului sau vilei, indiferent de orasul in care va aflati.

Preturile pentru proiectul de design interior 3D incep de la 16 euro/mp, acestea variind in functie de suprafata incaperilor, numarul de camere care trebuie amenajat si bineinteles stilul de design interior ales. Fiecare stil de amenajare necesita munca in echipa, colaborare si sfaturile unor experti in domeniu.

Servicii firma design interior, arhitect randari 3d, amenajari interioare, case, vile clasice, moderne, preturi de la 10 euro metru ( oferta finala de pret pentru proiectul de design interior se calculeaza in functie de suprafata in mp construiti, numarul de camere, stilul ales si complexitatea proiectului in curs de implementare) in Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Galati.

Portofoliu proiecte design interior realizate de Nobili Interior Design: Portofoliu rezidential 

Servicii de design interior pret calculat in functie de suprafata construita si numarul de camere.

Design interior spatii comerciale si restaurante pret la cerere calculat in functie de suprafata in mp, numarul de incaperi si stilul ales.

Servicii de design interior clasic modern pentru case, vile si apartamente preturi informative cuprinse intre 16 -25 euro/mp.

Designer interior Bucuresti preturi

Pentru realizarea unui concept de design interior clasic, eclectic, modern sau mediteranean pentru casa, vila, hotel, restaurant, bar, cafenea sau birou, ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de design interior cu experienta in domeniu. In majoritatea proiectelor de design interior realizate de firma noastra stilul decorului si mobilierul de interior, reflecta gustul proprietarului si identitatea sa. Acesta este fundamentul de confort, asa ca trebuie sa alegi cu atentie firma de proiectare competenta pentru realizarea amenajarilor interioare 3d.

Designer interior Constanta preturi

Putem realiza concepte personalizate de design interior, amenajari interioare pentru case, vile, spatii comerciale, restaurante, baruri, cafenele, cluburi, saloane cosmetica infrumusetare in diverse orase din tara cum ar fi Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Pitesti si putem crea proiecte complete si complexe pentru orice tip de incapere, din orice tip de constructie fie resedinta privata sau spatiu comercial.

Design interior case preturi

Portofoliu cu proiecte realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design cuprinde restaurante, cafenele, hoteluri și camere de hotel, saloane de înfrumusețare, magazine, florarii, clinici medicale, toate depășind luxul și eleganța.

Design interior aparamente preturi

Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante,cafenele, magazine de haine incaltamine, camere de hotel, saloane de infrumusetare si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism. Cei mai buni designeri de interior sunt preocupati sa mentina proiectele de tip comercial intr-o dispozitie linistita si aerisita. Toate materialele alese meticulos creeaza stiluri unice de amenajari interioare, unde eleganta si luxul se regasesc in fiecare colt al proiectului de tip comercial. Nobili Interior Design isi saluta clientii cu mai multe proiecte de design interior realizate in Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Galati, Craiova, Giurgiu, Buzau.

Un proiect de design interior modern poate părea simplu la prima vedere, dar nu este așa. Într-o casă modernă, trebuie să dispunem de toate obiectele practice, funcționale care ne ușurează și ne îmbunătățesc viața, fără ca interiorul să pară ticsit și îngrămădit. Încorporarea tuturor pieselor de mobilier și a obiectelor indispensabile vieții de zi cu zi trebuie să se încadreze într-o geometrie perfectă, în care fiecare lucru își are locul său, în scopul creării unei perspective de ansamblu spațioase, aerisite, în care excesele și elementele supraîncărcate trebuie evitate cu orice preț.

Designul interior în stil modern se axează totodată pe o amenajare practică a spațiului, cu o volumetrie impecabilă, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care măsurătorile experților și realizarea schițelor 3D inițiale sunt atât de importante în reușita unui astfel de demers. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, pentru a putea oferi clienților noștri o viziune de ordin practic și estetic care să cadreze cât mai bine cu propriile lor gusturi și idei, deoarece noi știm că nicio casă nu este doar o casă sau doar un proiect pe hârtie, ci trebuie să fie un cămin primitor, în care să te simți confortabil și în largul tău.

 
Design interior case pret
Design interior apartamente pret
Design interior vila preturi
Designer interior restaurant pret
Design interior hotel pret
Preturi design interior de lux
Pret design interior
Pret consultanta design interior
Sfaturi designer interior pret
Proiect design interior pret
Consultanta designer interior pret
Tarife designer interior pret
Design interior casa cu etaj pret
Design interior casa stil clasic pret
Design interior case moderne pret
Design interior coafor pret
Design interior sala evenimente pret
Design interior salon infrumusetare pret
Interior design case pret
Design interior living clasic pret
Designer interior online pret
Design interior dormitor modern pret
Design interior living modern pret
Design interior salon cosmetica pret
Design interior dormitor clasic pret
Design interior sala nunti pret
Arhitect design interior preturi
Servicii design interior pret
Design interior online pret
Design interior pret mp
Design interior sala evenimente pret
Nobili Interior Design Bucuresti