Amenajari interioare cu mobilier clasic modern - Amenajare living de lux

Mobilierul pentru living stil clasic din gama italiana de lux Lucca Artdeco este sofisticat prin elementele unice ale fiecarei piese in parte. Incepand de la masa cu picioare sculptate din lemn, la scaunele tapitate cu materiale de calitate si pana la micile detalii cromatice ale pieselor de mobilier. Toate aceste detalii fac diferenta intre o gama simpla de mobilier si mobilierul de origine italiana de lux Lucca Artdeco. Pentru a incorpora aceasta gama cu mobilier de lux, puteti contacta echipa Nobili Interior Design pentru a beneficia de formatul 3D a proiectul interior de amenajare interioara. Avand o viziune ampla asupra spatiului destinat amenajarii precum sufrageria sau zona de dining, specialistii pot implementa intr-un mod creativ dar practic piesele de mobilier pentru living sau sufragerie. Piesele din gama de lux clasice se pot amplasa intr-un spatiu central din sufragerie pentru a fi punctul central al acestei incaperi, insa pot fi asezate in orice colt din incapere in functie de cat va permite spatiul. Tapiteria scaunelor este interesanta datorita combinatiei orginale de crem si accente albastre, cea ce face piesele de mobila din gama clasic de lux ideale pentru un stil elegant si clasicin living sau sufragerie. Aceste piese de mobilier sunt usor de incorporat si pentru alte stiluri de design interior, iar alaturi de specialistii in design si amenajari interioare orice viziune si concept estetic se poate pune in practica. Alegeti sa amenajati sufrageria cu un mobilier distins, unic prin atentia la detalii si prin cromatica orginala a pieselor de mobilier. Rasfoiti galeria foto cu proiectele rezidentiale si comerciale, marca Nobili Interior Design pentru a va inspira privind mobilierul din gama italiana de lux in portofoliu pentru case, vile apartamente realizate in orase precum Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Craiova, Galati, Braila, Calarrasi, Ialomita, sau Buzau si Ramnicu Sarat. Alegeti sa includeti mobilierul de lux italian pentru living din gama Artdeco pentru a obtine o nota sofisticata si o atmosfera de fast cu putin efort. Luati legatura cu firma specializata in design si amenajari interioare pentru a beneficia de consultanta de top, sfaturi, recomandari cat si un proiect de design interior in format 3D la preturi de la 15 euro mp.


Phone :    004 0720665365

E-mail :    nobilidesign [@] gmail.com

Realizam proiecte de arhitectura design interior, amenajari interioare, vizualizari 3dbpentru companii (birouri, hotel, boutique, restaurant, salon de nunta, bar, salon de coafura, clinica medicala, cosmetica, gradinita, spital, magazin, showroom). În categoria design interior rezidential putem realiza proiecte de amenajare interioara in 3D pentru casa, vila, apartament, studio design modern, clasic, mediteraneean la preturi de la 20 de euro pe metru patrat in toate judetele și orasele din România unde puteți dezvolta un proiect personalizat de design interior, design interior casa cu firma Nobili Interior Design: Bucuresti, Sector 3, Sectorul 2, Sectorul 4, 5, 6, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera, Constanta, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Teleorman, Slatina, Targoviste, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.

https://nobili-design.ro | https://gresie-faianta.nobili-design.ro | https://blog.nobili-design.ro | https://www.nobili-interior-design.ro | https://mobila-italia.nobili-design.ro | https://www.nikydecor.ro | https://nobili-design.com | https://istanbul.nobili-design.com | https://london.nobili-design.com | https://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-case| https://www.nobili-interior-design.ro/proiecte/firme-design-interior-bucuresti | https://www.nikydecor.ro/piele-naturala | https://www.nikydecor.ro/fete-de-masa