Articole Lifestyle Amenajări de interior pentru sportivi sau iubitorii de sport - iată ce trebuie să știi!

Amenajări de interior pentru sportivi sau iubitorii de sport - iată ce trebuie să știi!

Gusturile nu se discută! Aceasta este fraza la care trebuie să apelezi atunci când vrei să amenajezi un spațiu sau o cameră conform unui hobby de-al tău. Atunci când vine vorba de sportivi sau de iubitori de sport, în special microbiștii, aceștia doresc o cameră destinată delectării alături de hobby-ul lor.

Astfel, nu trebuie să lipsească televizorul mare și sistemul de sunet de fidelitate înaltă, pentru o experiență ca pe stadion. Totuși, acestea nu sunt singurele lucruri care pun la punct o amenajare de interior.

Poate vrei câteva jocuri, precum o masă de foosball sau câteva jocuri electronice într-un colț. Mai mult decât atât, poate vrei să ai un loc special în care să pui la punct și să faci pariuri sportive. Toate acestea trebuie luate în calcul atunci când faci designul de interior al camerei sau spațiului cu pricina!

Unsplash

Pereții nu trebuie să fie nicidecum simpli

Poate fi greu să aduci atmosfera din stadion acasă, mai ales atunci când nu ai multe elemente specifice la dispoziție. De mare ajutor în acest caz sunt pereții care, în cazul amenajărilor aferente unui hobby, sunt deseori uitați.

Aceștia pot fi pictați în culoarea verde, precum gazonul unui stadion. Totuși, dacă ai câțiva prieteni cu simț artistic, puteți începe să pictați o întreagă scenă de pe stadion. Puteți picta câteva bănci din tribune, o scenă cu galeria, sau chiar o viziune panoramică asupra unui stadion de joc, pentru imersiune la superlativ.

Dacă alegi să lași pereții neatinși, cel puțin nu uita să adaugi elemente artistice relevante sportului - poze cu jucători faimoși sau tricouri înrămate de la unul dintre meciurile la care ai fost prezent.

Covoare și elemente care imită gazonul

Poți schimba atmosfera întregii încăperi dacă alegi să înlocuiești câteva elemente banale cu un material care imită gazonul. Poți începe cu carpeta sau covoarele - dacă pasiunea este mare, poți instala carpetă tip gazon pe întreaga pardoseală.

Totuși, dacă nu vrei ca totul să fie verde, poți opta pentru o husă de canapea verde tip gazon sau pentru o măsuță de cafea acoperită cu gazon sintetic. Din moment ce nu vei lua cina pe aceasta, ai nevoie în mare de un loc care să susțină bolurile cu gustări.

Muzeul sportului

Un colțișor al camerei tale poate fi desemnat cu ușurință un muzeu al sportului. Acolo vei aduna toate obiectele de suflet obținute pe parcursul pasiunii tale, după cum s-ar spune. Fie că este vorba despre o simplă minge sau un autograf, acestea trebuie să aibă un loc special.

Acesta poate fi și locul în care ții evidența pariurilor tale sportive. O măsuță sau un raft suspendat al muzeului sportului pot deveni locul în care analizezi echipele și performanța acestora.

Unsplash

Alte elemente la care poți apela sunt celebrele fotolii mari și moi în formă de mingi de fotbal, acestea putând fi amplasate oriunde într-o locuință. Cea mai bună parte este faptul că elementele menționate până acum pot fi alăturate cu ușurință unui fundal de lemn natural sau chiar unui design modern, minimalist.

Nu trebuie să exagerezi și să le incluzi pe toate dacă nu preferi acest lucru. Câteva elemente cu tematică sportivă, dar funcționale, sunt de ajuns pentru a te face să te bucuri și mai mult de hobby-ul tău!