Design si amenajari interioare de lux

Unul dintre domeniile pe care le preferam ori de cate ori ni se solicita serviciile este cel dedicat amenajarilor si designului pentru interioare de lux, acele proiecte elaborate care imbina elemente dintre cele mai diversificate si reusesc sa conduca rezultatele catre un cu totul si cu totul alt nivel.

Design - amenajari - interioare - case - de - lux
Design - interior - living - de - lux - Bucuresti
desig amenajari interior living vila de lux
design amenajari interioare case de lux cluj
design amenajari interior garsoniera clasica

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Ne legam de fiecare detaliu al proiectelor si incercam din rasputeri ca acea locuinta pe care ati visat-o intotdeauna sa devina realitate. In vederea elaborarii unui plan care sa conduca la o casa perfecta, avem nevoie de suma detaliilor pe care doriti sa le implementam, restul amanuntelor fiind acea diferenta intre o firma obisnuita de amenajari interioare si una capabila oricand sa realizeze interioare pentru case de lux dintre cele mai avangardiste. Designerii nostri dispun de o vasta experienta in acest domeniu iar acest amanunt se reflecta in portofoliul de clienti, cateva sute de persoane si firme declarandu-se incantate in urma colaborarii pe care am desfasurat-o. In cazul interioarelor de lux, ne mulam perfect pentru orice tip de proiect, indiferent ca este vorba despre o garsoniera de dimensiuni reduse dar care necesita o implementare perfecta a micilor detalii, sau despre un apartament, vila sau orice alt tip de imobil cu o suprafata generoasa. Proiecte design interior de lux .

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie Proiecte arhitect Bucuresti .

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze. Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

 

CITESTE TOT