Blog Amenajari clasice Avantajele unui proiect de amenajari interioare clasice

Avantajele unui proiect de amenajari interioare clasice

Ai nevoie de o echipa pregatita si capabila sa transforme orice casa simpla intr-una fara cusur? Vrei sa ai alaturi oameni care creeaza din pasiune si care nu dau inapoi la cel mai mic obstacol? Nobili Interior Design este cea ce cauti. In cadrul firmei specializate in amenajari interioare clasice, clientul va fi ascultat si mai presus de orice, va fi inteles.

Alege firme de amenajari profesioniste

Va oferim servicii personalizate concepute in asa fel incat sa va indeplineasca cele mai arzatoare dorinte si iluzii privind decorul casei, vilei sau apartamentului dumneavoastra. Inainte de faza de initiere a proiectului, designerii de interior vor discuta cu clientul gradul de implicare al acestora, dreptul la interventie atunci cand vine vorba de investitiile clientului si alte aspecte care tin de bunul mers si progresul unui astfel de proiect. Uneori clientii nu doresc ca firma de amenajari sa se implice foarte mult, tinandu-i departe de aspectul financiar de pilda. Insa, cu cei de la Nobili Interior Design, baza proiectelor de succes consta in increderea mutuala.

Proiect amenajari interioare clasic pentru living
Portofoliu amenajari interioare clasice

Portofoliu amenajari interioare clasice

Ne madrim cu o experienta de peste 10 ani in cea ce priveste implementarea proiectelor de amenajari si design, Noi punem pret pe echilibru si detalii, iar intodeauna gestionarea inteleapta a materialelor cat si a costurilor, ne-a adus laudele clientilor de pretutindeni. Pentru expertii Nobili Interior Design, provocarile sunt la ordinea zilei. Asadar, fie ca vorbim de un stil clasic si luxos sau unul contemporan, realizam cele mai distinse si mai personalizate interioare clasice.

Importanta materialelor in amenajarile clasice

Recomandam si lucram cu materiale si mobilier din gama de lux. Asadar, pentru cei care vor un stil de design interior rafinat, mobila in stil Italian este indubitabil un element de baza. Ca si materiale pentru pardoseala de pilda, recomandam parchetul stratificat, marca Karhs pentru toate incaperile din locuinta. In cea ce priveste micile detalii pentru pardoseala, se poate merge pe ideea adaugarii unor plinte decorative.

Iluminatul in amenajari clasice

Si in cea ce priveste corpurile de iluminat, expertii va pun la dizpozitie o gama vasta de produse ( lustre, plafoniere, candelabre) la preturi si modele diferite. Totul depinde de stilul pentru care optati in cea ce priveste decorul livingului, bucatariei, dormitorului etc. Daca de exemplu, aveti o bucatarie relativ mica, specialistii va sugereaza sa alegeti niste plafoniere minimaliste si niste corpuri din mdf lucioase in care sa incorporati electrocasnicele din gama Smeg-Franke. Pentru un spatiu mic, functionalitatea trebuie sa primeze. Insa, pentru ca aveti alaturi o echipa talentata de designeri, acestia vor imbina armonios esteticul cu partea functionala.

Designeri specializati in amenajari clasice

Indiferent de cate incaperi vrei sa decorezi, designerii de la Nobili Interior Design vor duce la bun sfarsit planul si iti vor lua o povara de pe umeri. Ei se vor ocupa de integrarea mobilierului potrivit in functie de dimensiunile camerei, vor alege materiale calitative si rezistente pentru pardoseala si vor completa cu micile detalii in cea ce priveste ornamentele din camere. Incaperile din locuinta dumneavoastra vor prinde contur, iar fiecare camera va fi insufletita in asa fel incat sa va puteti destinde si sa va simtiti ca acasa.