Blog Amenajari Interioare Amenajari interioare cu gresie portelanata tip marmura

Amenajari interioare cu gresie portelanata tip marmura

Renovarile, amenajarile sau orice alt tip de proiect architectural implica experienta, un anumit nivel de expertiza si un proces indelung de decizii. Daca va ganditi sa va placati pardoseala din baie, living, hol, dormitor, bucatarie sau oricare alt spatiu de tip comercial, aveti nevoie de o gama premium de gresie portelanata cu aspect de marmura. Tocmai de aceea, gama italiana de lux Trumarmi este propunerea specialistilor in design si amenajari.

Solutii amenajari interioare Nobili

Nobili Interior Design este o echipa cu experienta, iar aceasta experienta acumulata de-a lungul multor proiecte arhitecturale ne-a ajutat sa il ghidam pe client oferindu-i recomandari si sugestii in cea cea priveste materialele alese si finisajele implementate. Am executat diverse proiecte comerciale de amenajari interioare de tip restaurant, magazine de vanzari cu amanuntul, saloane si birouri in intreaga tara, in care tinand cont si de alegerea clientului, am optat sa placam pardoseala acestor spatii cu colectia Trumarmi din gama de gresie portelanata rectificata.

Gresie italiana amenajari de lux

Acest tip de gresie rectificata reprezinta executia fara cusur a placilor ceramice italienesti, avand la baza cea mai noua tehnologie in producerea placilor ceramice. Grosimea gresiei portelanate rectificate din colectia Trumarmi este de 10 mm, cea ce o face ideala atat pentru montarea in spatii interioare cat si in cele exterioare.

Rezistentala trafic inteens

Gresia portelanata este extrem de rezistenta, se curata foarte rapid si usor, iar faptul ca are proprietati anti-derapante o face alegerea perfecta pentru o incapere precum baia din camera unui hotel, sau chiar alte spatii de tip birouri predispuse la trafic intens. De pilda, daca aveti o cafenea, un salon de infrumusetare sau chiar niste birouri, gama de gresie Trumarmi va scoate din orice impas.

Amenajari exterioare cu gresie

Aceasta colectie italiana de lux se gaseste in diverse nuante, asadar clientul nu este limitat din punct de vedere cromatic, iar dimensiunile acestor placi portelanate sunt si ele diverse. Nobili Interior Design iti este alaturi in acest proces de decizii in cea ce priveste planurile de amenajare ale proiectului imobiliar. Opteaza pentru placi ceramice de rang inalt care vor trece cu siguranta testul timpului, opteaza pentru rafinamentul si calitatea placilor ceramice italienesti Trumarmi!

Placi ceramice italiene