Blog Design interior Care sunt solutiile de design interior pentru un dormitor clasic?

Care sunt solutiile de design interior pentru un dormitor clasic?

Amenajarea unei locuinte, indeosebi a dormitorului implica imaginatie si solutii inovative in cea ce priveste integrarea mobilierului, a materialelor etc. Pentru unii, o astfel de amenajare se rezuma doar la costuri mari, insa cu ajutorul unei firme specializate, precum Nobili Interior Design, nu trebuie sa va faceti astfel de probleme.

Stilul clasic recomandat de designeri

Designerii de la Nobili Interior sunt profesionisti cu idei creative, care va vor ajuta sa va decorati dormitorul cat mai deosebit, pornind de la o suma bine stabilita. Daca vorbim de un dormitor spatios, trebuie sa ne gandim din start la un spatiu care sa iti aduca o stare de liniste, atat exterioara cat si interioara. Asadar, stilul clasic de decor este cel recomandat de designeri. Este un stil care implica simetria elementelor din incapere si unul care nu se va demoda in timp.

Solutii design interior dormitor clasic
Proiect design interior dormitor clasic

De ce sa alegi un proiect clasic de design?

Frumusetea incontestabila a pieselor si a decoratiunilor din camera, este principala caracteristica a stilullui clasic si luxos de decor. Chiar daca pentru multi, acest stil de decor este o adevarata provocare, pentru echipa noastra de design interior va fi o adevarata placere sa recreeze acest concept, lasand loc si pentru amprenta personala a locatarului.

Sfaturi amenajare dormitor clasic

In primul rand, va sfatuim sa incepeti prin alegerea unui tapet elegant pentru dormitor. In functie de stilul ales pentru tapet, va puteti juca cu ambianta pe care vreti sa o redati in dormitor. De pilda, daca alegeti un tapet cu flori, inseamna ca mergeti pe conceptul de decor clasic cu alura vintage, daca in schimb alegeti un tapet cu un tipar abstract, inseamna ca doriti un efect usor contemporan. Oricare dintre aceste optiuni se poate realiza negresit pentru dormitorul dumneavoastra de lux.

Alege mobila clasica italiana

Designerii vor implementa cu usurinta diverse strategii creative pentru a duce un plus de originalitate dormitorului. Continuam cu mobilierul, care trebuie ales in functie de buget si preferinta. Nobili Interior Design colaboreaza cu cei mai buni furnizori din domeniu, asadar va recomanda o mobila de import Italia, confectionata exclusiv din materiale de calitate in nuante superbe. Alegeti culori calde care sa ofere si mai multa luminozitate dormitorului. Optati pentru acele piese de mobilier care sa va reproduca preferintele in materie de finisaje si design.

Expertii in design interior case propun finisaje mate, cu accente aurite la partea de feronerie si profiluri lucrate atent. Pentru pardoseala, parchetul din lemn triplu stratificat este cea mai buna alegere, avand la dispozitie o gama vasta de culori din care puteti alege. Sfatuiti-va cu specialistii si alegeti chiar si niste plinte decorative pentru a da un plus de eleganta colturilor din incapere. Chiar si tavanul poate emana eleganta datorita unui corp de iluminat impunator cu elemente glam precum cristale.

Formele noptierelor pot fi usor ovale sau rotunde pentru acel plus de rafinament, iar picioarele sculptate si usor curbate. Nu lasam la o parte nici draperiile, lenjeriile de pat, perdelele, covorul si alte astfel de accesorii care pot da o nota personalizata dormitorului. Cu ajutorul Nobili Interior Design, veti reusi sa aduceti luxul si stralucirea in dormitor si il tranformati in acel spatiu reconfortant si intim. Fiecare piesa are rolul sau, iar cu ideile potrivite, toate acestea aduse impreuna vor recrea luxul pe care vi-l doriti.

.