Design Interior Constanta

Proiecte design interior realizate de Nobili Interior Design in Constanța pentru spații deosebite. Portofoliu firma amenajari și design cu materiale premium. Portofoliu Case/Vile amenajate la Cheie.

Design Interior Constanta

Portofoliu design interior rezidențial pentru case moderne, vile clasice realizate de firma noastra in Constanta. Proiect de design interior casa cu etaj in Constanta administrat si implementat de echipa Nobili Interior Design cu materiale premium de designer productie Italia.

ECHIPA NOBILI INTERIOR DESIGN ESTE UN STUDIO DE DESIGNERI ȘI ARHITECȚI EXPERIMENTATI, A CĂROR MISIUNE ESTE DE A CREA PROIECTE DE DESIGN INTERIOR PERSONALIZAT PENTRU CLIENȚII SĂI. LUCRĂM ÎN ACEST DOMENIU DE MAI BINE DE 10 ANI ȘI AM REALIZAT TOTUL BAZAT PE ÎNCREDERE, INOVAȚIE ȘI PROFESIONALISM.

CLIENȚII NOȘTRI AU FOST ÎNTOTDEAUNA IMPRESIONAȚI DE MODUL ÎN CARE REUSIM SA REALIZAM PROIECTELE DE DESIGN ȘI, ÎN PLUS, LE DEPĂȘIM AȘTEPTĂRILE CU FIECARE PROIECT DE DESIGN INTERIOR CREAT. PENTRU CLIENȚII NOȘTRI DIN CONSTANTA, FIRMA NOBILI INTERIOR DESIGN A DEZVOLTAT O MULȚIME DE PROIECTE DE INTERIOR CARE DEPĂȘESC ELEGANȚA, LUXUL, OPULENȚA ȘI BOGĂȚIA.

Am dezvoltat peste 70 de concepte de design modern, clasic, contemporan, pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale. Portofoliul nostru rezidențial este mai mult decât isi poate dori vreodată o firma de design interior. Clienții noștri pot arunca o privire asupra proiectelor noastre de succes realizate pentru case moderne cu două sau trei etaje, care pot surprinde placut nu numai prin piesele de mobilier elegante si si prin calitatea unor obiecte de decor cochete și cu caracteristici impresionante, materiale, culori, linii și nuanțe alese de echipa noastra de arhitecti si designeri.

Pe de altă parte, prezentăm clienților noștri, un portofoliu comercial unic care include proiecte de succes  pentru saloane de înfrumusețare, hoteluri, baruri și restaurante. Cei mai buni designeri pe care îi avem, se ocupă de cerințele riguroase ale clienților noștri și reușesc să creeze concepte impresionante și luxoase de design si amenajari. Fie clienții noștri își doresc un design modern, clasic sau mediteraneean, echipa noastra este pregătită să facă față oricărei provocări.

Echipa noastra are misiunea de a îndeplini vise și dorințe, realizând proiecte de succes de amenajări interioare, acesta este principalul motiv pentru care ne salutăm clienții cu o gamă largă de materiale de interior precum mobila clasica si moderna, gresie si faianta, corpuri de iluminat, materiale textile decorative, importate de la cei mai mari producători din țări precum Italia, Spania, Germania, Austria, Franța sau Turcia.

Echipa Nobili Interior Design oferă proiecte de amenajări în întreaga tara și a adunat într-un deceniu un portofoliu cu proiecte bazat pe creativitate, inovație și originalitate. 

Designer de Interior Constanta

VETI REGASI IN PORTOFOLIUL NOSTRU PROIECTE DE DESIGN INTERIOR REALIZATE PENTRU CASE CLASICE CU MANSARDA, VILE MODERNE CU ETAJ, APARTAMENTE CU 3 SAU 4 CAMERE STIL MEDITERANEAN, BARURI SI RESTAURANTE STIL CLASIC MODERN, SALOANE COSMETICA DE LUX, PEISAGISTICA CURTI SI GRADINI, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE CLADIRI REZIDENTIALE, FINALIZATE CU SUCES DE FIRMA NOASTRA IN CONSTANTA DAR SI IN ALTE ORASE DIN ROMANIA.

Alege Studio de Design

Oferta de preturi pentru realizarea unui proiect de design interior variaza in functie de suprafata si complexitatea lucrarii intre 22 - 30 euro metru patrat.

Portofoliu Case Moderne

Proiectele de interior sunt realizate de arhitect Gabriela Nechifor. In calitate de importatori va putem oferi cele mai bune preturi pentru toata gama de materiale necesare demararii procesului de amenajare si decorare interioara: gresie, faianta, parchet stratificat din lemn, mobilier clasic modern pentru living, bucatarie, dormitor, baie, corpuri de iluminat, electrocasnice Smeg, Franke.

Servicii design interior preturi

Daca v-ati hotarat sa apelati la serviciile unei firme de design si amenajari interioare, proiectare arhitectura interior exterior, Nobili Interior Design ofera servicii 3d, amenajare interioara la cheie personalizat pentru casa, vila, apartament, hotel boutique, camera pensiune, restaurant, birou, salon evenimente nunta, bar, cafenea, terasa, magazine haine incaltaminte, showroom, mall, bijuterie, florarie, coafor, sala fitness, salon cosmetica infrumusetare, clinica medicala, spital sau gradinita.

Amenajari Interioare la cheie

Ne deplasam la locatia dumnevoastra pentru discutii preliminare realizarii proiectului de design. Oferim consultanta de specialitate in procesul de amenajare interioara si sprijin pentru punerea in practica a proiectului realizat de firma noastra.