Am facut o selectie de proiecte din portofolilul nostru de design interior case, vile realizate in stil clasic si modern pentru resedinte private in Bucuresti. Echipa Nobili Interior Design poate crea pentru dumneavoastra un concept personalizat de design interior in concordanta cu necesitatile si stilul dumneavostra de viata, tinand cont si de bugetul alocat amenajarii.

Mapa proiectului de design interior 3 D contine schite cu mobilierul creat, schite instalatii electrice, sanitare, tavane, scafe, ancardamente si oferta de preturi pentru materialele adaugate in proiectul final. Fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga cat mai sus pe scara sociala, asta aducand de la sine, confort material si recunostiinta din partea celor din jur. Pentru acest lucru este nevoie de munca, perseverenta, curaj si inteligenta. Ajunsi, acolo sus, pe culmile succesului, putem sa ne permitem diferite rasfaturi pe care le meritam din plin. Un astfel de rasfat este considerat si optarea pentru un design interior de lux pentru casa noastra.

Pagina servicii design interior case, vile, apartamente si spatii comerciale. Calitatea, pretiozitatea, luxul, manifestate in modul in care alegem sa ne decoram casa, tradeaza gusturile fine si in acelasi timp puterea economica a proprietarului. Astfel pentru un plus de comoditate, relaxare, bun gust, eleganta si originalitate, alegem sa ne alocam o suma rezonabila din rezervele financiare si sa ne permitem luxul dorit pentru casa noastra. Cu siguranta atunci cand inchidem ochii ne vedem, ca prin vis, casa mult visata care sa impresioneze atat prin aspectul unic cat si prin functiile speciale care ofera comoditate si rasfat.

Transformarea visului in realitate se face cu ajutorul unui designer de interior care ne va realiza un proiect 3 D de amenajare interioara a casei sau aprtamentului nostru. Acestia dispun de o experienta vasta si de cunostinte variate care iti pot transforma dorintele in realitate. De la cele mai scumpe obiecte decorative, pana la cele mai indraznete culori si pretioase materiale, de la traditional la modern, de la eleganta la non-conformism, de la vis la realitate este un singur pas care asteapta sa fie facut de catre tine. Impune-ti personalitatea si da viata casei tale, apoi lasa adevaratii specialisti in design interior sa instaleze luxul in locuinta ta.

Acestia stiu ca detaliile dau savoare si eleganta iar decorul este cel care da tonul povestii. Astfel, cu o pensula plina de talent designerii de interior reusesc sa iti picteze casa in cele mai potrivite tonuri, sa traseze linii elegante, sa contureze cele mai pretioase colectii de mobilier si peste toate astea sa arunce un val de mister care sa ofere unicitate locuintei. Luxul si eleganta se nasc in noi si se exprima in tot ce ne inconjoara, devenind caracteristici marcante ale personalitatii noastre. Astfel lasa luxul sa se transforme din vis intr-o realitate pe care o traiesti in fiecare zi, salasluind in locuinta ta.

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

 

31 august 2014