Online Design interior online Design interior apartament cu 3 camere de lux

Design interior apartament cu 3 camere de lux

Proiect design interior apartament stil clasic de lux realizat online de echipa de arhitecti si designeri de la Nobili Interior Design. Amenajare apartament 3 camere cu mobilier si materiale premium importate de firma noastra din Italia.

Amenajarea interioara a unui apartament nu este o munca care trebuie facuta pe cont propriu. Firmele specializate in astfel de amenajari interioare trebuie luate in considerare, pentru ca astfel sa puteti sa va puneti in practica si cea mai indrazneata idee privind decorul apartamentului vostru. Intotdeauna cand se initiaza un proiect de amenajare, fie ca este pentru o vila sau un apartament, expertii in design interior tin cont de idea de la care beneficiarul porneste. Aceasta idee poate fi un stil de decor specific, o culoare anume pe care acesta o prefera si asa mai departe.

Portofoliu design interior apartament de lux

Un apartament cu un spatiu amplu, iti permite sa fii creativ si sa dai frau liber imaginatiei. Asadar daca va doriti un apartament amenajat cu elemente cat mai rafinate pentru a crea acea nota somptuoasa, trebuie sa alegeti cele mai bune materiale. Aici intervin si specialistii in design interior care va vor pune la dispozitie o lista cu cele mai bune materiale de la cei mai buni furnizori din Italia, Spania sau Turcia. Un apartament decorat in stil clasic, va emana cu siguranta acea alura de lux daca optati pentru o mobila italiana deosebita si alte ornamente luxoase.

Amenajari interioare apartamente la cheie

Mobilierul poate include o servanta din lemn masiv realizata in stil new clasic cu o oglinda de dimensiune mari, care se poate folosi in zona de living. O canapea tapitata cu matase fina si o masuta tot din lemn masiv sunt doua elemente care cu siguranta vor crea un spatiu rafinat. Parchetul trebuie sa fie din lemn masiv, iar pentru corpurile de iluminat, candelabrele elegante nu trebuie sa lipseasca. Dormitorul matrimonial dintr-un apartament de lux poate fi ales intr-o culoare mai inchisa. Tapetul cu siguranta nu trebuie sa lipseasca, cel putin niste fasii cu motive abstracte chiar in zona patului. Acesta va crea un perete accent care va iesi in evidenta.

Materiale premium pentru amenajarea apartamentului

Mobilierul pentru dormitor poate fi unul clasic de lux intr-o culoare deschisa cu manere antichizate, iar piesele decorative sa fie cat mai putine. Daca mobilierul este deja unul deosebit, pentru dormitor aceste piese de decor sunt de prisos. Eventual puteti alege o bancheta cu picioare frumos sculptate din lemn asezata la capatul patului si niste veioze deosebite cu un abajur din sticla pe noptiere. In cea ce priveste bucatarie dintr-un apartament de lux, acest stil clasic si rafinat trebuie sa se regaseasca si in aceasta incapere.

Pentru bucatarie, expertii recomanda tot un parchet stratificat, insa bineinteles se poate opta si pentru placi din piatra naturala in cea ce priveste podeaua. Ca si mobilier, puteti alege o mobila clasica de lux, daca nu una confectionata din mdf. Culorile raman tot in zona de pastel, iar daca optati pentru o bucatarie de tip insula, blatul poate fi acoperit cu marmura. Toate accesoriile care echipeaza o bucatarie ar trebuie sa fie incorporate pentru a conferi functionalitate absoluta acestui spatiu.

Servicii de design interior online

Pentru corpurile de iluminat, expertii sugereaza niste spoturi amplasate strategic in bucatarie. Asadar, decorarea unui apartament de lux implica rabdare, imaginatie cat si un simt practic si estetic. Toate aceste abilitati sunt regasite intr-o echipa de specialisti care se vor dedica trup si suflet proiectului de amenajare interioara.

Design interior apartament cu 3 camere de lux

Design interior apartament cu 3 camere Bucuresti

Design interior dormitor apartament Bucuresti

Amenajari interioare apartamente 3 camere Bucuresti

Design interior dormitor apartament clasic Bucuresti

Proiect amenajare interioara apartament cu 3 camere stil modern realizat de echipa de designeri de interior in Bucuresti
Design interior apartament cu 3 camere Bucuresti

Design interior dormitor apartament clasic Bucuresti

Amenajare interioara apartament in Bucuresti

Design de interior dormitor apartament de lux in Bucuresti

Portofoliu amenajare interioara apartament cu 3 camere stil clasic realizat de echipa de arhitecti de interior in Bucuresti
Design interior baie apartament in Bucuresti

Design interior baie apartament modern Bucuresti

Amenajare interioara baie moderna Bucuresti

Design de interior baie apartament cu 3 camere in Bucuresti

Portofoliu amenajare interioara apartament cu 3 camere stil modern realizat de firma Nobili Interior Design in Bucuresti
Design interior dormitor apartament clasic in Bucuresti

Design interior apartament clasic Bucuresti

Amenajari interioare dormitor apartament in Bucuresti

Design de interior dormitor apartament clasic in Bucuresti

Amenajare apartament 3 camere 97 mp

 
Amenajare interioara dormitor apartament clasic

Design interior apartament clasic Bucuresti

Amenajari interioare dormitor apartament in Bucuresti

Design interior dormitor apartament clasic in Bucuresti

Amenajare apartament 3 camere pret

Design interior baie apartament cu 3 camere Bucuresti

Design interior apartament Bucuresti

Amenajari interioare baie apartament in Bucuresti

Design interior baie apartament 3 camere in Bucuresti

Amenajare apartament 3 camere Bucuresti pret

Design interior living apartament modern Bucuresti

Design interior apartament cu 3 camere Bucuresti

Amenajari interioare living apartament modern

Design interior living apartament 3 camere in Bucuresti

Amenajare living apartament Bucuresti

Amenajari interioare apartamente Bucuresti

Design interior apartament Bucuresti

Amenajari interioare living apartament

Design interior living apartament Bucuresti

Amenajare interioara living apartament Bucuresti

Designer de interior online

Pret design interior online

Servicii design interior online