Design interior cafenea stil industrial loft

Acest proiect de design interior a fost creat de echipa noastra pentru o locatie din Italia. Provocarea de a lucra pentru un proiect extern a fost cu atat mai mare cu cat proprietarul ne-a dat cerintele, schite si imagini ale spatiului urmand ca noi sa realizam acest proiect pe serviciul online, fiind primul nostru proiect de design interior pentru cafenele in stilul industrial loft. Sunt la mare cautare locatiile amenajate in in acest stil fiind foarte apreciate de toate categoriile de clienti. Cu inspiratie si creativitate am reusit sa obtinem acest rezultat excelent respectand tematica dorita de proprietar.

Design interior cafenea moderna

Design interior cafenea loft

Proiecte portofoliu Design interior restaurante

Amenajari interioare baruri si cafenele

Amenajare cafenea moderna Bucuresti

Design interior cafenea moderna

Design interior cafenea stil modern

Portofoliu proiecte Design interior restaurante

Amenajari interioare restaurante si cafenele

Amenajare cafenea moderna Constanta

Design interior bar cafenea moderna

Design interior cafenea

Proiecte portofoliu Design interior restaurante

Amenajari interioare cafenele Galati

Amenajare cafenea moderna Galati

Design interior cafenea stil modern

Amenajari interioare baruri si cefenele

Proiecte portofoliu Design interior restaurante

Proiecte interioare baruri si cafenele moderne

Amenajare cafenea moderna in Brasov

Design interior restaurant modern

Daca cautati o abordare noua in cea ce priveste amenajarea interioara in stil modern a unui restaurant situat in Bucuresti, Nobili Interior Design implementeaza concepte inovative pentru proiectele de design interior restaurante inca din anul 2008. Indiferent de stilul pe care il aveti in minte atunci cand va decideti sa demarati un astfel de proiect, echipa de designeri si arhitecti din cadrul firmei de amenajari interioare, va este alaturi.

Design interior restaurant clasic

In cea ce priveste alegerea unui stil modern pentru un proiect de tip comercial, specialistii recomanda cei mai buni producatori din domeniu in materie de amenajari interioare restaurante. Fiecare masa, scaun, corp de iluminat sau parchet sunt de cea mai buna calitate, totul pentru a da viata unui spatiu de vis. Locul unde clientii decid sa isi petreaca cateva ore din timpul lor, fie cinand, fie luand un pranz de afaceri, trebuie sa exprime confort si bunastare.

Proiect design interior restaurant

Nobili Interior Design se mandreste cu proiecte comerciale de succes la activ precum restaurante, sali de evenimente nunti, cafenele si nu numai in majoritatea oraseleor mari din Romania. Indiferent ca detineti un restaurant de familie in Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti, Braila sau in Galati, inainte de-a incepe orice amenajare un proiect de design interior 3D este imperativ. Astfel expertii pot evalua fiecare detaliu al fiecarui colt si pot pune in practica ideile lor creative, bazate mereu pe dorintele clientului.