Design interior case moderne - Interioare case moderne

Crearea unui design interior armonios pentru case moderne fara ajutorul unor profesionisti este o sarcina imposibila. Echipa de arhitecti si designeri Nobili Design vor dezvolta un proiect de design interior pentru o casa moderna care sa raspunda tuturor nevoilor si dorintelor tale. Preturile pentru proiectele de design interior case modene variaza intre 18 si 25 euro pe metru patrat.

Design interior case moderne

Interioare case vile moderne cu etaj 

Amenajarea interiorului unei case moderne este un proces foarte responsabil si consumator de timp. Dar rezultatul merita cu siguranta tot efortul. Depasind dificultatile in decorarea peretilor, alegerea stilului camerei si instalarea mobilierului, Nobili Interior Design obtine un spatiu aerisit si confortabil. Astazi tot mai multe persoane apeleaza la serviciile designerilor pentru a obtine interioare pentru case moderne asa cum au visat.

Profesionistii sunt capabili nu numai sa evalueze spatiul si sa aleaga cea mai buna solutie, ci si sa proiecteze aspectul camerei in conformitate cu ultimele tendinte in materie de design interior case. Desigur, stilul si continutul interiorului vor depinde de dimensiunea si scopul acestuia (deoarece de multe ori un dormitor poate servi drept dressing sau camera pentru un copil). Cu toate acestea, daca luam in considerare principalele tendinte ale interiorului modern, putem evidentia cateva aspecte importante.

Mai multe proiecte: design interior case | portofoliu design interior | design interior apartamente | design interior preturi.

Design interior living case moderne

Daca intr-o casa moderna cu etaj ai un parter in stilul studio, designerii recomanda sa se distinga zona de zi si zona de relaxare. Cercetarile moderne au dovedit de mult importanta somnului pentru viata normala a omului. Prin urmare, este recomandabil sa protejezi dormitorul de alte zone ale casei. In acest caz, nimic nu te va distrage de la un somn odihnitor. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei partitii interioare sau a unui perete fals, paravan etc.

Design interior dormitor case moderne

Chiar daca nu ai o suprafata mare, se poate crea iluzia unui interior spatios. De exemplu, se foloseste o nuanta deschisa pentru pereti, si de asemenea, se poate utiliza mobila italiana, ferestre mari, mobilier de dimensiuni mari, oglinzi etc. Laconismul este caracteristica principala a interiorului in stilul modern. Toate deciziile pe care le vor lua designerii in timpul amenajarii interiorului unei case modern, se bazeaza pe dimensiunea interiorului.

Daca ferestrele sunt orientate spre partea de est, atunci interiorul casei va primi o cantitate suficienta de lumina solara, ceea ce inseamna ca aici poate fi folosita orice nuanta de mobilier, atat palete calde, cat si reci. Cu toate acestea, daca razele soarelui sunt oaspeti rari in interior, solutia logica pe care o vor lua designerii, este finisarea peretilor in culori mai calde.

Paleta de culori pentru interioare case moderne in 2020

Pentru a nu aglomera interiorul si pentru a nu il supra-satura cu culori diferite, expertii planifica un design interior in maximum trei culori. De exemplu, peretii albi sau bej sunt considerati de mult timp solutia optima pentru zona de dormit. Acest lucru se datoreaza proprietatilor sale, cum ar fi compatibilitatea cu orice alte culori si nuante. Se poate crea interiorul intr-o nuanta deschisa si pastelata sau se pot adauga cateva accente luminoase. In orice caz, un fundal luminos va fi in armonie cu mobilierul modern italian.

Extinderea vizuala a spatiului – Interioare case moderne

In timp ce nuantele intunecate creeaza iluzia unei camere mici, nuantele deschise dimpotriva confera camerei mai multa libertate. In combinatie cu lumina solara sau iluminarea artificiala, tonul alb sau bej al peretilor face interiorul si mai luminos. Cu toate acestea, designerii de la Nobili Interior Design nu se limiteaza doar la culori deschise pentru a crea un interior in stil modern. Arunca o privire mai atenta asupra nuantei albastre sau gri, care are un efect relaxant asupra sistemului nervos. Acelasi efect da si culoarea verde pal. Nuantele de galben, violet sau roz sunt ideale pentru interioare case moderne, avand capacitatea de inviora si de a da energie.

Stilul modern de design interior pentru case

Stilul modern in interior este un concept extrem de capabil, care acopera o intreaga sectiune a celor mai relevante tendinte artistice in amenajarea caselor. Aceste tendinte se schimba odata cu trecerea timpului si sunt incorporate in deciziile de planificare, coloristica si stil ale interioarelor. Un bun designer cauta intotdeauna sa scape de superficialitate in arta sa. La fel fac si designerii moderni de la Nobili Interior Design. Forma nu trebuie sa umbreasca continutul, deoarece totul este ingenios si simplu. Intr-un design modern, functionalitatea este intotdeauna primara, indiferent de forma, si de asemenea, nu oprima emotiile.

Proiect design interior casa stil modern

Modele mobila italiana folosita in proiectele de design interior case moderne: mobila dormitor clasica | dormitoare clasice italiene | mobilier dormitor clasic.

Design interior case moderne de lux

Portofoliu proiecte design interior case moderne: Design interior Bucuresti | Firma design interior Bucuresti

Amenajari interioare case moderne cu etaj