Design interior Ploiesti - Portofoliu case apartamente Ploiesti

Proiecte portofoliu design interior case clasice, moderne realizate de Nobili Interior Design in Ploiesti, Prahova cu servicii de amenajari interioare apartamente, restaurant, pensiune, hotel preturi de la 18 euro metru patrat.

Design interior Ploiesti

Firma design interior Ploiesti

Serviciile de amenajari interioare case, vile sau apartamente in Ploiesti sunt extrem de elaborate incepand cu realizarea unui concept de design interior 3d si continuand cu punerea acestuia in practica in baza mapei de proiect rezultate cu schite detaliate privind instalatiile electrice si sanitare, compartimentarea interioara, schite cu mobilierul adaugat in living, dormitor, bucatarie sau dresing cat si posibilitatea livrarii materialelor adaugate in proiectul 3d, materiale livrate de firma noastra la preturi de importator.

Amenajari interioare Ploiesti

Studio design interior Ploiesti

Va putem oferi servicii complete de design interior pentru case si vile la cheie cu furnizarea materialelor cuprinse in proiectul 3d gresie si faianta, parchet din lemn stratificat, mobila clasica/moderna productie Italia, electrocasnice incorporabile Smeg, profile decorative de interior, tapet decorativ, vopseluri pentru finisaje de interior, tencuiala decorativa stucco Italia, corpuri de iluminat, perdele si draperii, obiecte decorative.

Design interior apartamente Ploiesti

Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale.

Design interior case cu mansarda Prahova

Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.

Arhitect amenajari interioare Ploiesti

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Designer de interior Ploiesti preturi