Designer de interior - Gabriela Nechifor

Ma numesc Gabriela Nechifor si sunt designer de interior in cadrul companiei Nobili Interior Design, companie care si-a castigat locul pe piata de profil prin serviciile complete de design.
Designer de interior

Ma numesc Gabriela Nechifor si sunt designer de interior in cadrul companiei Nobili Interior Design, companie care si-a castigat locul pe piata de profil prin serviciile complete de design pe care le ofera clientilor sai, avand in portofoliu cei mai renumiti producatori si artizani de mobila italiana si cele mai de top firme producatoare de materiale pentru finisaje din Europa.

Proiectele rezidentiale dar si cele comerciale realizate in cadrul companiei au fost puse in practica cu ajutorul echipei noastre de designeri si proiectanti impreuna cu colaboratorii si partenerii nostri care contribuie la realizarea cu succes a fiecarui proiect. Fie ca ai in constructie o casa sau doresti sa dai un nou aspect casei tale, un proiect de design 3D este solutia perfecta pentru un rezultat spectaculos, fara ezitari si incercari nereusite.

Echipa de designeri si proiectanti pe care o coordonez indeaproape lucreaza cu profesionalism pentru fiecare proiect acordand maxima importanta detaliilor, alegerii materialelor pentru finisaje si a mobilierului in baza conceptului creat de mine pentru ca proiectarea 3D pleaca de la un concept de design interior, o abordare corecta a unui stil de amenajare.

Pentru proiectele comerciale te invit la o discutie detaliata pentru a analiza impreuna care este solutia cea mai buna de amenajare a spatiului tau astfel incat noua imagine a companiei tale sa-ti aduca success. Fie ca ai in administrare un hotel, un restaurant, un beauty salon, o clinica medicala sau orice alt gen de activitate comerciala noi avem resursele necesare realizarii cu success a proiectelor de design interior comerciale incepand de la proiectarea, recompartimentarea si optimizarea spatiilor, pana la punerea lor in practica cu furnizarea de mobilier si materiale pentru amenajari interioare.

Te invit in cele ce urmeaza sa cauti a te regasi in proiectele de design interior pe care le-am realizat in ultima vreme si sa descoperi diversitatea stilurilor de amenajare din proiectele mele de la clasic, eclectic la mediteranean sau modern, care reprezinta fiecare in parte un stil de viata, o expresie a personalitatii individuale a fiecarui client in parte.

Fiecare proiect de design interior realizat de studioul Nobili Interior Design va avea drepturi de autor de arhitecti si designeri profesionisti create in acord strict definit cu proprietarul (apartamente, case stil clasic modern, birouri sau alte tipuri de locuinte familiale.) In conformitate cu dorintele specifice ale clientului, in legatura cu care aceasta a contractat proiectul de design interior la un tarif standard sau un proiect la cheie cu posibilitatea livrarii materialelor cuprinse in proiectul de design interior 3d si urmarirea lucrarilor de amenajari pe santier. A se vedea mapa de proiect design interior unde am postat informatii suplimentare pentru a ne asigura ca preturile de design interior al apartamentelor si caselor realizate de Nobili Interior Design sunt intelese de catre viitorii nostri clienti, precum si documentatia proiectului ce a fost realizata de echipa noastra de arhitecti, designeri, proiectanti cu informatii accesibile si usor de inteles.

Nobili Interior Design, firma specializata in servicii de design interior și arhitectură de interior, infiintata cu scopul de a crea proiecte de design interior de tip rezidential si comercial. În timpul creării acestor proiecte de amenajări interioare, designerii și arhitecții noștri au avut ocazia să evidențieze toate aspectele aparținând stilurilor clasice, contemporane, eclectice, moderne și mediteranene, datorită faptului că amenajarea oferă spații mari cu iluminare deosebită care nu înceta niciodată să uimeasca când vine vorba de amenajare de lux și eleganță. O priveliște care impresionează cu adevărat este reprezentată de camerele de dimensiuni mari, decorațiuni de lux și obiecte de iluminat opulente. Această categorie specifică a site-ului nostru complex vă prezintă povestea proiectelor noastre de design interior rezidențial, create cu grijă pentru toate tipurile de case, vile, apartamente, case de vacanță din întreaga tara. Ne ocupăm de proiecte de amenajări interioare din întreaga tara și de peste hotare, depășind mereu asteptarile prin eleganță, lux, opulență, bogăție și glamour. În această categorie particulară a creațiilor noastre de amenajări interioare, puteți admira proiectele noastre de design interior pentru case interioare de înaltă clasă, sub toate formele și dimensiunile. Descoperiti portofoliu nostru cu proiecte de design interior realizate pentru case moderne cu etaj, vile clasice cu mansarda, apartamente in Craiova, Giurgiu, Targoviste, Pitesti, Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case de lux in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.