Design Interior Brasov - Studio Amenajari Interioare

Proiectele arhitecturale in cea ce priveste amenajarea unei locuinte sau a unui spatiu comercial in Brasov implica luarea unor decizii majore. Acest proces se poate transforma intr-unul lung si istovitor, insa serviciile unei firme de design interior va poate usura munca.

Design Interior Brasov

NOBILI INTERIOR DESIGN VA OFERA SERVICII DE AMENAJARI INTERIOARE PENTRU DIVERSE SPATII PUBLICE ( SALOANE DE INFRUMUSETARE, FLORARII, RESTAURANT, SALON EVENIMENTE, BARURI SI CAFENELE, CAMERE DE HOTEL) DAR SI VILE, CASE SAU APARTAMENTE. ALEGE O FIRMA SPECIALIZATA IN DESIGN INTERIOR CARE DETINE PESTE 25 DE PROIECTE DE AMENAJARI LA CHEIE IN BRASOV.

Amenajari interioare spatii comerciale si rezidentiale

Atunci cand ai o idee in cea ce priveste designul unui spatiu residential sau comercial in Brasov, insa iti vine greu sa o pui in practica, ai nevoie de specialisti in arhitectura de interior. Rolul lor este acela de-ati oferi consultanta si de-a te ajuta in cea ce priveste acest proiect de amenjare interioara.

Intotdeuna inceputul este mai greu, deoarece trebuie sa iti expui ideile si sa iti exprimi dorintele, pentru ca specialistii sa intelega cea ce tu vrei sa obtii. Iar uneori oricat de complicata ti s-ar parea o idee, pentru echipa de specialisti Nobili Interior Design, nicio provocare nu este prea mare. 

Am adus zambete si impliniri pentru clientii nostri, iar de-a lungul anilor ne-am extins palmaresul cu proiecte realizate pentru case clasice sau apartamente stil modern. Asadar, tine cont ca sfatul unui designer ce se va dovedi a fi extrem de valoros atunci cand vrei sa iti amenajezi o incapere, o casa, o vila sau un apartament cu doua sau chiar trei camere. Fiecare culoare, fiecare piesa de mobilier si stil de decor trebuie gandite in asa fel incat sa fie pe gustul clientului.

Concepte personalizate de amenajari interioare

Trendurile noi in materie de design apar la fel de repede cum dispar, tocmai de aceea Nobili Interior Design recomanda sa optati pentru stilul clasic atunci cand vine vorba de o casa eleganta si luxoasa si cel contemporan sau modern pentru cupluri de tineri care locuiesc in apartamente centrale si spatioase. Bineinteles fiecare isi poate lasa amprenta in felul sau si sa personalizeze fiecare camera intr-un anume fel, fie ca vorbim de o culoare aparte, materiale unice sau de finisaje deosebite.

Firma noastra va recomanda sa nu faceti compromisuri in cea ce priveste materialele alese pentru amenajarea interioara. Noi punem pret pe calitate mai presus de orice. Asadar, pentru bucatarie, hol, living sau dormitor puteti alege un parchet de calitate superioara din lemn triplu stratificat, marca Kahrs. Pentru un plus de eleganta, expertii nostri va sugereaza plinte decorative simple sau chiar cu modele imprimate.

Materiale de calitate pentru amenajarea interioara

Optati si pentru mobila de calitate fie din lemn masiv, fie din mdf, in functie de stilul pentru care optati. Corpurile de iluminat sunt piese care conteaza atunci cand va alegeti micile detalii pentru incaperi. Asadar aruncati o privire in categoria celor de lux precum candelabrele sau unele mai simple cu iz minimalist cum ar fi plafonierele. Orientati-va nu doar dupa model si stil, dar si dupa pret.

Consultanta specializata pentru implementarea proiectelor

Un buget bine stabilit este important asa ca nu ezitati sa discutati cu arhitectii gradul de flexibilitate in cea ce priveste bugetul. Acestia se vor mula pe dorintele financiare ale clientului si vor gasi cele mai bune solutii. Pe langa faptul ca echipa de arhitecti si designeri vor reproduce vizual si estetic proiectul 3d exact cea ce clientul isi doreste, ei vor fi capabili sa asculte si sa ii respecte intru totul dorintele si viziunea de ansamblu.

Peste 25 de proiecte de amenajari in Brasov

Nu ezitati sa apelati la firma specializata in amenajari interioare cu portofoliu remarcabil in Brasov pentru a beneficia de servicii de calitate si oameni de incredere. Pe scurt, tot ce aveti nevoie atunci cand initiati un asemenea proiect pentru locuinta dumneavoatra.

De ce sa lucrati cu o firma specializata?

OFERIM SERVICII PREMIUM DE DESIGN PENTRU DIVERSE SPATII COMERCIALE ( SALOANE DE COSMETICA, SHOWROOM, BIROURI, SALA EVENIMENTE, RESTAURANT, BARURI SI CAFENELE, HOTELURI) DAR SI VILE, CASE SAU APARTAMENTE IN BRASOV. PRINCIPALA NOASTRA GRIJA ESTE SA ADUCEM BUCURIE SI IMPLINIRE IN CEA CE PRIVESTE AMENAJAREA LOCUINTEI CLIENTULUI.

Alegeti un freelancer sau un designer profesionist?

Ne axam pe munca de echipa si ne dedicam in intregime fiecarui proiect amenajare pentru a oferi servicii de arhitectura de inalta calitate.