Design interior spatii comerciale - Portofoliu restaurante camere hotel

Nobili Interior Design își salută clienții cu mai mult decât simple proiecte de design interior pentru spatii comerciale. Venim cu concepte speciale pentru restaurante, hoteluri, saloane de infrumusetare fiecare depășind asteptarile clientilor nostri.
Comercial

Nobili Interior Design ofera servicii de design interior pentru spatii comerciale, cuprinzand toate stilurile de amenajari interioare pentru restaurante, camere de hotel, sali de evenimente nunta, saloane de infrumusetare si cosmetica. Firma specializata in arhitectura de interior si exterior pentru spatii comerciale cu portofoliu vast in Bucuresti, Constanta, Galati, Braila, Calarasi si alte orase din Romania. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior pentru spatii comerciale si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru spatii publice.

Cu mai mult de 10 ani de experiență în crearea proiectelor de design interior pentru spatii comerciale, munca în echipă Nobili Interior Design se bazează pe profesionalism, inovație și unicitate. Această categorie particulară a portofoliului nostru comercial împărtășește povestea frumoasă a creării de design interior pentru restaurante de lux, sali de evenimente nunta, camere de hotel, saloane de infrumusetare cosmetica în toate tipurile de stiluri: clasic, modern, contemporan, eclectic, mediteranean și scandinav.

După cum puteți vedea în multitudinea de proiecte finalizate, proiectele comerciale create de designerii noștri depășesc luxul si eleganta. Conform echipei noastre de arhitecți și designeri talentați, este important să ne dăm seama că proiectarea unui spațiu comercial este foarte diferită de cea a unui rezidențial. Știm că designul interior al unei case se concentrează pe primire și locuință, în timp ce designul interior comercial este axat pe funcționalitate și latura practică a lucrurilor, fără a ignora stilul.

În portofoliul nostru comercial, prezentăm multe proiecte de succes ale clienților noștri care ne-au făcut cunoscuți în toată Romania in orase precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Pitesti, Galati, Ploiesti. Mai mult, ne mândrim cu peste 10 ani de experiență în crearea de designuri de interior unice care au uimit întotdeauna prin unicitate si lux. Portofoliul nostru comercial depășește experiența clienților noștri, în special datorită atenției acordate detaliilor. Puteți admira proiectele noastre pentru restaurante de înaltă clasă, saloane de infrumusetare si cosmetica în toate formele și dimensiunile.

Echipa Nobili Interior Design are misiunea de a îndeplini vise și dorințe, realizând designuri interioare de succes, iar acesta este principalul motiv pentru care ne salutăm clienții cu o gamă largă de materiale de interior importate de la cei mai mari producători din țări precum Italia, Spania, Germania, Austria și Franța. Proiectanții noștri au expertiza și cunoștințele pentru a proiecta și crea interioare uimitoare, multifuncționale și spațioase în spațiul și bugetul alocat amenajarii.

Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara pentru spatii comerciale. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in amenajari si design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a unui restaurant, cafe bar, salon de evenimente sau coafor echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.