Portofoliu Design Interior Case Design interior case clasice Constanta

Design interior case clasice Constanta

Va prezentam o selectie din portofoliu cu proiecte de design interior case clasice de lux realizate de firma Nobili Interior Design in Constanta.Vizualizati si proiectul de Design interior casa stil clasic de lux

design interior case constanta | Firme design interior Constanta.
firme design interior constanta.
design interior case pret | Design interior case.
design interior clasic baroc constanta | Design interior Constanta.
amenajari interioare clasic modern constanta.

Pentru ca atmosfera incaperii sa fie una degajata, dar eleganta in acelasi timp, un tapet clasic fie in culori mai puternice precum ocru sau maro pot adauga o nota distincta incaperii. Corpurile de iluminat pot de asemenea oferi o alura clasica incaperii, asadar sugestia noastra ar fi un candelabru din portelan fie alb, fie in nuante usor metalice. Pentru ca dormitorul sa continue in aceeasi linia clasica de lux, designerii recomanda accelasi tip de producator de mobila italiana. Un pat somptous alb, un parchet stratificat crem si bineinteles nelipsitele elemente de decor in stil clasic. Poate fi vorba de un tablou, de niste oglinzi, de sfesnice sau chiar niste corpuri de iluminat. Clientul alege impreuna cu designerul fiecare element decorativ in parte, de la cea mai simpla lustra pana la cel mai complex finisaj, indiferent de incapere. Oferta pentru astfel de piese este intr-adevar unica, echipa de la Nobili Design colaborand cu cei mai buni producatori din bransa. Recomandam produse de top clientilor, iar in functie de nevoile proprietarului, venim cu oferte personalizate. Casele in stil clasic de lux necesita de regula o investitie mai serioasa, insa rezultatul final vorbeste de la sine. Asadar daca cauti sa iti reamenajezi locuinta intr-un stil cu totul si cu totul aparte, te poti consulta cu cei mai buni din domeniu pentru a afla care este parcursul unui astfel de proiect de design interior pentru case clasice de lux.

Design interior case clasice Constanta

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze. Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

CITESTE TOT