Proiect Casa Clasica cu Etaj

Un proiect de design pentru o casă clasică cu etaj poate crea un spațiu elegant, rafinat și tradițional. Iată o descriere generală a unui astfel de proiect, dar este important să colaborați cu un arhitect și un designer de interior pentru a dezvolta un plan specific pentru nevoile și gusturile dumneavoastra.

Elemente de Design: Mobila va fi de inspirație clasică, cu detalii ornamentate și finisaje din lemn masiv. Accente de design, cum ar fi oglinzi mari cu rame ornamentate, candelabre cu cristale și opere de artă clasice, pot adăuga rafinament și eleganță.

Planul Parterului: Intrarea principală va fi grandioasă, cu o ușă masivă și un foyer spațios. O zonă de living formală va avea mobilier clasic și o șemineu central. Bucătăria va avea un design tradițional, cu dulapuri din lemn, blaturi de granit sau marmură și electrocasnice de calitate.

Un spațiu de dining formal va fi separat de living și poate include o masă mare și scaune elegante. Un birou sau o bibliotecă cu finisaje din lemn și rafturi pentru cărți poate fi adăugată. O baie de serviciu și o cameră pentru musafiri sunt, de obicei, incluse.

Planul Etajului: Dormitorul principal va fi spațios, cu o baie privată și un dressing elegant. Celelalte dormitoare pot avea băi separate sau pot împărți băi în funcție de nevoi. Un balcon sau o terasă la etajul superior poate oferi o priveliște frumoasă și spațiu pentru relaxare, pentru spatiile care ofera sevicii de cazare. Un spațiu de birou sau o cameră de familie pot fi adăugate, în funcție de preferințe.

Materiale și Finisaje: Podelele vor fi din lemn natural sau piatră, în funcție de preferințe. Pereții pot fi vopsiți în culori clasice, precum alb, crem sau gri deschis, pentru a crea un fundal elegant. Iluminatul va include candelabre, aplice și lămpi de masă cu designuri clasice.

Utilizați materiale de înaltă calitate pentru blaturi de masă, mobilier și aparate electrocasnice în bucătărie. Fereastră mari cu draperii sau perdele elegante pentru a adăuga căldură și eleganță.

Podelele pot fi acoperite cu covoare cu modele tradiționale sau cu texteuri bogate. Utilizați draperii cu țesături fine și perdele cu franjuri pentru un aspect clasic.

Exterior: Fațada va avea detalii arhitecturale tradiționale, cum ar fi coloane, balcoane și ornamente. Materialele exterioare pot include cărămidă, piatră naturală sau țiglă, pentru a crea un aspect clasic și durabil. Grădina și aleile pot fi amenajate într-un stil tradițional, cu gazonuri și grădini îngrijite.

Un proiect de casă clasică cu etaj va pune accent pe eleganță și detaliile tradiționale. Consultați cu un arhitect și un designer de interior cu experiență în proiecte de acest gen pentru a vă ajuta să creați un spațiu care să se potrivească perfect stilului și preferințelor dvs.

.