Design interior casa moderna in Bacau

Proiect design interior casa moderna cu etaj amenajat cu materiale si mobilier productie Italia. De aceea, calitatea materialelor folosite si finisajele impecabile sunt esentiale pentru un asemenea proiect de amenajare interioara. Mobilierul si materialele propuse de noi sunt importate din Italia si se prezinta la cele mai inalte standarde, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

CITESTE TOT

Design interior case moderne cu etaj

Portofoliu design interior case moderne realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design. Designul interior in stil modern se axeaza totodata pe o amenajare practica a spatiului, cu o volumetrie impecabila, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care masuratorile expertilor si realizarea schitelor 3D initiale sunt atat de importante in reusita unui astfel de demers.

Design interior living case moderne

Proiecte design interior case moderne realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design in Bacau. Designul interior in stil modern se axeaza totodata pe o amenajare practica a spatiului, cu o volumetrie impecabila, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care masuratorile expertilor si realizarea schitelor 3D initiale sunt atat de importante in reusita unui astfel de demers.

CITESTE TOT