Articole Textile Topperul de saltea - salvarea ta rapidă când dormi prost pe o saltea veche

Topperul de saltea - salvarea ta rapidă când dormi prost pe o saltea veche

Somnul este unul dintre cei mai importanţi factori care contribuie la un stil de viaţă sănătos, o productivitate crescută în timpul zilei, dar şi o stare emoţională echilibrată. Multe persoane ignoră efectul uriaş pe care o saltea de calitate îl poate oferi în timpul orelor de odihnă şi neglijează să o schimbe atunci când aceasta se deteriorează, specialiştii în domeniu având recomandarea de a o înlocui odată la 5 – 7 ani. O saltea nouă poate fi o investitie considerabilă pentru multe persoane, atât de timp, cât şi financiar, de aceea o soluţie foarte bună pentru a vă putea bucura de un somn odihnitor este să apelaţi la un topper.

Topper-de-saltea

Ce este un topper de saltea?

 

Topper-ul este o saltea care se aşază deasupra saltelei curente, putând îmbunătăţi semnificativ confortul şi suportul. Aceasta are o grosime ce poate varia între 4 şi 10 centimetri, reuşind în acest fel să anuleze efectele inconfortabile ale saltelelor vechi şi chiar să prelungească speranţa de viaţă a uneia noi.

 

Care sunt beneficiile unui topper de saltea?

1.     Transformă o saltea veche într-una nouă

Saltelele care au depăşit o anumită perioadă de folosinţă vor avea defecte vizibile şi invizibile, lucruri care vor contribui la un somn inconfortabil şi la dureri de spate, gât şi umeri atunci când vă treziţi de dimineaţă. Un topper are abilitatea de a înlătura aceste probleme, fiind o soluţie nu doar incredibil de rapidă de a vă bucura de o noapte fără întreruperi, ci şi accesibilă. În funcţie de grosimea şi materialul ales, aceasta va putea să se ajusteze după corpul dumneavoastră şi să micşoreze presiunea în locurile dureroase.

2.     Poate prelungi viaţa saltelei

Un topper de saltea poate fi achiziţionat nu doar în cazul în care salteaua este veche, ci poate fi utilizat chiar şi pentru cele noi. Din cauza faptului că aceasta va oferi un strat suplimentar de protecţie şi va distribui presiunea mai bine, speranţa de viaţă a saltelei dumneavoastră va fi prelungită şi vă veţi putea bucura de aceasta o perioadă mai îndelungată.

3.     Oferă un mediu mai curat

Din cauza faptului că poate fi curăţată şi spălată mai uşor, un topper vă va da oportunitatea de a dormi într-un mediu lipsit de praf şi alergeni. Aceste două elemente sunt unele dintre principalele lucruri care împiedică un somn de calitate, indiferent că suferiţi de alergii sau nu. Din această cauză, un topper poate fi soluţia ideală indiferent de starea saltelei actuale, oferind o protecţie suplimentară împotriva acarienilor şi a altor alergeni ce vă pot cauza probleme de respiraţie.

4.     Un topper poate face o saltea tare mai comodă

Obiceiurile de dormit se schimbă uneori, iar salteaua pe care aţi achiziţionata în trecut poate fi acum mult prea tare pentru a putea dormi confortabil. Schimbarea cu una nouă poate fi de multe ori o cheltuială semnificativă, însă cu ajutorul unui topper cu o grosime de peste 5 cm veţi putea să o faceţi pe cea actuală mai comodă şi să dormiţi fără a vă mai trezi obosit şi extenuat.

5.     Un topper este potrivit pentru orice stil de dormit

Fiecare persoană are modul său preferat de a dormi. Indiferent că preferaţi să dormiţi pe o parte, pe spate sau pe burtă, un topper va acomoda fiecare poziţie şi se va ajusta astfel încât să poată să susţină corect zona lombară, coloana şi gâtul.

 

Conform Drimus.ro topper-ul de saltea este o soluţie excelentă în cazul în care aveţi o saltea veche care nu va mai satisface orele de dormit. Aceasta are abilitatea de a se adapta după corpul dumneavoastră şi să vă ofere un suport suplimentar, fiind una dintre cele mai bune opţiuni de a vă bucura din nou de un somn odihnitor.