Blog Parchet stratificat Care sunt cele mai bune variante de parchet stratificat?

Care sunt cele mai bune variante de parchet stratificat?

Calitatea naste de fiecare data confort si eleganta. Astfel atunci cand suntem pusi in fata unei alegeri importante trebuie sa acordam timp si sa tinem cont si de parerea unor specialisti din domeniu. Vom observa ca in ceea ce priveste alegerea unui parchet special, calitatea, eleganta si bunul gust suedez este situat la inaltime, reprezentand un adevarat vector al lucrului bine facut. Astfel parchetul din lemn stratificat Kahrs imbina cele mai alese calitati si proprietati puse la punct de adevarati specialisti din Suedia.

Cauti parchet stratificat Kahrs?

Cat de greu este sa alegi ce vaza sa pui pe masa din living? Sa fie rosie sau alba? Mai mica sau mai impunatoare? Sa aiba sau nu buline? Ei bine, aceste intrebari existentiale, macina, la un moment dat pe oricine dintre noi, punandu-ne intr-o reala incurcatura. Insa atunci cand trebuie sa alegem parchetul potrivit, ne este oare foarte greu sa luam o decizie?

Alege calitatea parchetului Kahrs

Din pacate insa, fara sa-i acordam atentia si importanta meritata, alegem parchetul pe care-l gasim la primul magazin si pe cel care este mai convenabil ca pret. Astfel peste putin timp ne vedem nevoiti sa il acoperim cu diferite covoare iar noi sa luam o pereche de sosete mai groase, pentru a ascunde aspectul neingrijit si pentru a ne feri de racela degajata de... parchetul ales. Aceasta neplacuta situatie ar deveni istorie atunci cand alegem pentru confortul simturilor si vazului nostru, parchetul din lemn stratificat Kahrs.

Pretabil pentru incalzire in pardoseala

Acest tip de parchet triplu stratificat, este fabricat din lemn natural de esente tari, precum stejarul sau nucul american. Printre cele mai importante proprietati ale sale se numara si permeabilitatea crescuta pentru incalzire, traficul intens si distributia intinsa si uniforma a caldurii. De asemena, parchetul din lemn Kahrs este rezistent si durabil in timp, pastrandu-si neatinse proprietatile estetice. Este ideal pentru orice tip de design interior, fiind clasic si modern in acelasi timp si pliandu-se pe gusturile oricaruia dintre noi.

Solicita oferta de pret parchet stratificat

Pretul este unul avantajos, mai ales avand in vedere faptul ca atunci cand achizitonam parchet din lemn Kahrs alegem calitate indelungata, confort la standarde inalte si protectie desavarsita pentru noi si pentru toti cei dragi noUa. Daca parchetul este unul suedez placera creata este traditionala.