Blog Parchet stratificat Parchet din lemn triplustratificat - Detalii tehnice si avantaje

Parchet din lemn triplustratificat - Detalii tehnice si avantaje

Calitatea reprezinta vectorul care daca ar fi respectat ar transforma perfectiunea in realitate. Din pacate insa, in putine domenii putem vorbi cu adevarat de calitate, de lucru bine facut, atent lucrat, dedicat cu adevarat persoanelor care cauta eleganta, originalitate, confort si durabilitate. Pentru ca toti ne dorim pentru casa tot ceea ce este de calitate, pentru ca dorim ca eleganta, stilul, bunul gust si mai ales confortul sa domine in locuinta noastra, parchetul din lemn stratificat a ajuns sa fie din ce in ce mai cunoscut in intreaga lume.

De la cele mai clasice gusturi pana la cei ce sunt in cautarea celor mai moderne tendinte, toti au fost cuceriti de designul si caliatea parchetului din lemn stratificat. Acesta reprezinta o adevarata piesa de baza a locuintei ce ofera confort, protectie si se transforma in scena perfecta a celor mai frumoase povesti de familie. Imbiand intr-o maniera unica utilitatea cu originalitatea si eleganta, parchetul din lemn stratificat reprezinta solutia ideala pentru orice locuinta care se doreste calduroasa si in acelasi timp admirata de toti cei care-i trec pragul. Aceste atribute sunt sustinute de datele tehnice care desi par destul de greu de inteles pentru o persoana care nu este in domeniu, reliefeaza urmatoarele aspecte: distribuirea uniforma a caldurii si pastrarea unei temperaturi optime pentru o perioada lunga de timp, rezistenta maxima la socurile mecanice, pastrarea calitatilor estetice pentru o perioada indelungata de timp si posibilitatea improspatarii lor prin raschetare si lacuire.

Parchet lemn triplustratificat Kahrs-Pearl 21
Parchet triplu stratificat Kahrs01

Suna ideal, nu? Pai asa si este. Parchetul din lemn stratificat reprezinta alegerea tuturor celor care s-au saturat de lucruri banale, gasite la colt de strada si care au o viabilitate extrem de scazuta. Parchetul din lemn triplu stratificat reprezinta alegerea tuturor celor care stiu sa caute calitatea si sa mizeze pe ea. Astfel noi va deschidem calea spre confotrul, relaxarea, rasfatul si placerea vizuala pe care o confera acest tip de parchet. Bineinteles ca poti sa alegi dintr-o gama generoasa de modele si nuante, ceea ce se potriveste cel mai bine cu asteptarile si gusturile tale. Poti sa te bucuri de calitate si eleganta in acelasi timp. Nu mai ai nevoie de tot felul de artificii nu tocmai placute din punct de vedere vizual pentru a ascunde uzura parchetului, asta pentru ca textura acestui inovator tip de parchet nu va permite factorilor externi, substantelor nocive si nici chiar trecerii timpului sa stirbeasca din calitatile sale.

Si tu meriti calitate, de aceea aceasta vine la preturi destul de rezonabile, care sa-ti garanteze proprietatile testate ale parchetului din lemn starificat si in acelasi timp sa nu-ti provoace o gaura econimica mare. Astfel alege pentru o viata, parchetul din lemn stratificat pe care il vei gasi in casele tuturor celor care stiu sa se rasfete si sa-si protejeze familia din intrega lume. Traditia reprezinta primul deziderat al calitatii, iar calitatea naste perfectiue si fericire. Parchetul din lemn traditionat are o traditie de decenii intregi care ii probeaza renumele si calitatea, astfel deschide-ti si tu protile spre un camin care sa cazeze cu adevarat fericirea.