Blog Parchet stratificat Proprietatile parchetului stratificat suedez

Proprietatile parchetului stratificat suedez

Se spune ca adevarata valoare a calitatii a fost descrisa in tarile cu o deschidere mai larga spre pastrarea traditiilor si o viziune mai atenta spre viitor. O astfel de tara este Sudia. Aici inteligenta se imbina perfect cu spirtul practic, cu atentia acordata detaliilor, cu armonia formelor si gustul rafinat al nuantelor. Astfel produse din Suedia au ajuns cunoscute, folosite si mai ales apreciate la nivel mondial. Un astfel de produs care impresioneaza oameni din intreaga lume si care incet dar sigur si-a facut loc si pe piata gusturilor rafinate din Romania este parchetul triplu stratificat.

Acesta reprezinta o dovada a lucrurui bine si atent facut, a calitatii care poate sa dainuie in timp si sa se alieze cu simtul esteticului. Parchetul triplu stratificat suedez impresioneaza prin proprietatile tehnice si prin atentia care a fost oferita indeplinirii celor mai exigente cerinte din domeniul designului de interior. O multime de specialisti din intrega lume au analizat acest produs cu ochi critici, cautand mici scapari insa, suedezilor pare ca le-a iesit joaca de-a perfectiunea.

De ce sa alegi parchet stratificat?

Astfel parchetul triplu stratificat a ajuns sa fie utilizat, sa incalzeasca si sa alinte talipi in toate colturile lumii. Precum spuneam, acest tip de parchet imbina traditia cu inovatia, clasicismul cu modernismul, impresionand orice personalitatea si mai ales orice privire care este in cautare de frumos. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale parchetului triplu stratificat suedez, am putea initia o discutie elaborioasa. Ceea ce trebuie insa sa retinem reprezinta faptul ca acest tip de parchet indeplineste toate normele confortului. Astfel caldura uniform distribuita, mentinerea pentru o perioada lunga de timp a acesteia, rezistenta crescuta la orice tip de soc mecanic, pastrarea calitatilor vizuale si tactile in timp si in pofida actiunii deteriorante a unor factori externi, reprezinta proprietati ce pot fi cu usurinta demonstrate de catre parchetul suedez.

Parchet pretabil interioare cu incalzire in pardoseala

Este alegerea oamenilor care stiu sa pretiuasca eleganta, care isi doresc sa mentina bunul gust si rafinamentul in locuinta lor si care doresc sa ofere falimiei lor protectie, relaxare si mai ales confort. Parchetul triplu stratificat suedez reprezinta piesa de puzzle definitorie care va aduce nota de originalitate si stil in orice locuinta care se respecta. Da, vine tocmai din Suedia, respecta o traditie veche de secole, imbina tipuri speciale de lemn, a trecut testul timpului si a ajuns la inimile oamenilor din intreaga lume. Da, vine de departe si este doar la un pas de tine. Doar la un pas de indeplinirea visului tau de a avea o locuinta care sa devina caminul ideal pentru oamenii dragi si importanti din viata ta.

Pune pret pe calitatile parchetului stratificat

Problema pretului este una extrem de relativa, castigul pe care il vei avea facand aceasta alegere este unul, este unul de lunga durata care poate sa te urmeze o viata intreaga. Poti sa alegi dintr-o gama rezonabila de nuante si forme, care-ti vor garanta calitate, originalitate si mult bun gust. Astfel, parchetul triplu stratificat suedez va deveni decizia cea mai buna si definitorie care duce la transformarea unei case in “acasa”. Ai incredere in specialisti, in traditie si in propria intuitie.

.