Portofoliu Design Interior Apartamente Design interior apartament 3 camere Constanta

Design interior apartament 3 camere Constanta

Apartamentul din Constanta pentru care am elaborat acest plan de design interior este unul de dimensiuni medii, cei aproximativ 90 de metri patrati fiind impartiti intre un living, trei dormitoare, o bucatarie si o baie, intreaga structura fiind una decomandata.Daca aveti in plan amenajarea unei case in Constanta puteti vedea si proiectul de - Design interior living clasic Constanta.

design interior apartament rustic
design-interior-apartament-Constanta-
design-interior-apartament-Constanta-pret
design-interior-apartament-modern-Constanta
design-interior-apartament-Constanata
design-interior-dormitor-apartament-Constanta
design-interior-apartament-Constanta-09

Pentru cei care doresc abordarea stilului modern se pot informa din proiectul de - Design interior apartament modern.

Puteti experimenta si prin abordarea unui stil clasic american. Detalii proiect - Design interior casa stil clasic Constanta.

Nu discutam despre un apartament nou ci despre o reamenajare a unuia mai vechi, proiectul pe care l-am implementat fiind dezvoltat in baza unor cerinte ferme venite din partea clientului. Ca de fiecare data, echipa noastra a mizat pe experienta acumulata in cei aproximativ 15 ani de activitate pe piata din Romania si a propus numeroase elemente de decor interior care au fost pe placul clientului nostru, drept urmare structura a fost compusa atat din caracteristicile sale cat si din tendintele pe care noi le-am adus in discutie. Discutam despre un design interior modern, caracterizat de formele nonconformiste ale mobilierului si nuantele de culori impregnate peretilor si celorlaltor mici elemente de decor. Fiecare dintre cele sase incaperi a beneficiat de intreaga noastra atentie, inclusiv holul, calea de acces in fiecare dintre aceste camere fiind amenajata complet in baza unor obiecte de mobilier cochete si-n acelasi timp utile, capabile sa nu ocupe foarte mult spatiu la interior. Mai multe proiecte cu design interior apartamente .

CITESTE TOT