Portofoliu Design Interior Apartamente Design interior apartament in Galati

Design interior apartament in Galati

Design interior apartament stil clasic realizat de firma noastra in Galati. Proiect finalizat la cheie cu materiale productie Italia importate de firma noastra la preturi de producator.

design interior apartamente galati | Design interior Galati.
design interior apartamente galati | Designer interior Galati preturi.
design interior apartamente galati 6
design interior apartamente galati 9
design interior apartamente galati 10
design interior apartamente galati 12
design interior apartamente galati 11
design interior apartamente galati 15
design interior apartamente galati 16
design interior apartamente galati 18
design interior apartamente galati 19
design interior apartamente galati 2

Amenajarea interioara a unui apartament poate transforma intr-un timp record intregul aspect al acestei locuinte. Fie ca este vorba de un apartamnt cu 3 sau 4 camere, designerii de interioare se pot mula cu usurinta pe gusturile beneficiarului si ii poate transforma apartamentul intr-un loc spectaculos. Totul depinde de creativitatea echipei de arhitecti si designeri si de felul in care materialele si piesele de mobilier se imbina. Bineinteles intotdeauna se porneste de la un stil de decor, iar cerintele proprietarilor sunt respectate in mare parte si aplicate cu succes pentru a crea un ambient placut. Daca visati la un apartament decorat in stil clasic, incepeti prin a va decide asupra unei cromatici elegante. Aici nu este vorba doar de peretii din incapere, ci si de cromatica pardoselii si cea a pieselor de mobilier. Daca apartamentul este unul mic si nu foarte luminos, culorile deschise sunt indicate, deoarece acestea creeaza impresia de spatiu extins. In cea ce priveste alegerea mobilierului, designerii sugereaza o mobila clasica de lux sau una in stil Italian importate de firma noastra direct la preturi de producatori din Italia. Executiile acestor corpuri sunt extrem de detaliate si confera eleganta, spatiului in care le veti amplasa.

Mai multe proiecte de design interior realizate de firma noastra in Galati: design interior casa clasica galati | design interior casa moderna galati | design interior galati | design interior apartament galati | design interior galati preturi

CITESTE TOT