Portofoliu Design Interior Case Design interior casa stil clasic de lux

Design interior casa stil clasic de lux

Nobili Interior Design Pitesti te ajuta sa iti duci la bun sfarsit visul. Pentru ca fiecare proiect este special, expertii din cadrul firmei de design interior se dedica trup si suflet pentru a realiza fiecare dorinta, posibila sau imposibila in cea ce priveste decorul casei tale. Pentru mai multe proiecte realizate in stil clasic vizitati portofoliul nostru de lucrari: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential

Design - interior - baie - Pitesti
Design - interior - baie - casa - Pitesti
Design - interior - living - clasic - Pitesti
Design - interior - casa - Pitesti
Design - interior - Pitesti
Design - interior - clasic - Pitesti
Design - interior - dormitor - Pitesti
Design - interior - casa - clasica - Pitesti
Design - interior - stil - clasic - Pitesti
Design - interior - dormitor - casa - Pitesti
Design - interior - Pitesti - preturi
Design - interior - bucatarie - casa - Pitesti
Design - interior - bucatarie - stil - clasic - Pitesti

Fie ca va doriti un proiect de design interior casa , vila, in stil clasic, modern sau doriti sa realizati o amenajare interioara pentru apartamentul dumneavoastra din Pitesti specialistii nostri va propun cele mai noi concepte in materie de design interior si amenajari interioare cu materiale de designer import Italia, ( mobila living, dormitor din lemn cu finisaje de lux, electrocasnice incorporabile Smeg-Franke, gresie, ceramica, mozaic italian, parchet din lemn stratificat, lustre candelabre de lux, profile decorative pentru interioare, perdele si draperii, obiecte decorative). Daca sunteti in cautarea unei firme de design interior in Pitesti, Nobili Interior Design este alegera ideala pentru punerea in practica a unei amenajari de succes.

Categorie proiect: design interior pitesti, design interior case, design interior clasic, design interior preturi, firma design interior, design interior Pitesti preturi, design interior clasic Pitesti, design interior living Pitesti, interioare, case, clasice, living, bucatarie open space, dormitor matrimonial, amenajari interioare baie, sufragerie, pret.

Design interior casa stil clasic de lux

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze. Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

CITESTE TOT