Portofoliu Design Interior Case Proiecte design interior case stil clasic de lux in Bucuresti

Proiecte design interior case stil clasic de lux in Bucuresti

Un proiect de design interior foarte drag nouă a fost realizat pentru o casă de lux cu etaj in Bucuresti. Proprietarii, o familie cu o afinitate deosebită pentru rafinament și bun gust, și-au dorit un design de interior prețios, care să prezinte o frumoasă poveste clasică a nobililor aristocrați.

Proiect design interior casa de Lux in Bucuresti
Proiect design interior living casa Bucuresti
Proiect design interior casa Bucuresti
Design interior casa clasica cu etaj in Bucuresti
Portofoliu design interior casa de Lux
Portofoliu design interior casa de Lux
Portofoliu design interior casa de Lux
Concept design interior casa Bucuresti
Amenajare interioara livng cu mobilier italian
Design interior casa stil clasic in Bucuresti
Design interior living casa stil clasic in Bucuresti
Implementare proiect design interior
Design interior dormitor clasic
Design interior dormitor clasic de lux
Concept design interior dormitor clasic
Amenajare dormitor clasic cu mobila italiana
Design interior dormitor stil clasic

După ce am ascultat în detaliu preferințele și dorințele fiecăruia, am conturat un design remarcabil, inspirat din luxul clasic. Fiind un proiect puțin mai atipic în ceea ce privește structura locuinței, a fost nevoie de un strop în plus de creativitate și ingeniozitate. Astfel, proiectul final a reușit să încadreze cele 6 camere ale casei cu etaj într-un design de lux, după preferințele clienților noștri. Rezultatul nu a reușit decât să uimească și să stârnească remarci de apreciere cu privire la conceptul realizat. Pentru a contura o idee de ansamblu a acestui amplu proiect, te invităm să descoperim împreună caracteristicile distincte de design interior ale fiecărei camere.

Proiect design interior casa la cheie
Design interior casa Luxury
Proiect amenajare living clasic
Amenajare living si zona dining
Design interior casa stil clasic de Lux
Concept design interior casa Bucuresti
Design interior bucatarie casa stil clasic Bucuresti
Design interior bucatarie casa stil clasic Bucuresti
Design interior bucatarie casa stil clasic Bucuresti

Design interior bucatarie

Design interior bucatarie casa stil clasic in Bucuresti

Concept design interior Living

De la primii pași în locuința din Bucuresti te va întâmpina un spațiu imens, în stil lobby, sub forma unui living clasic open-space. Predilecția pentru nuanțele alese în realizarea designului pentru living au avut o motivație clară: să ofere spațiului o notă rafinată și distinctă și să creeze contraste atrăgătoare. Așa cum vom observa ulterior, laitmotivele acestui design de interior sunt reprezentate de corpuri de iluminat masive, decoruri calde și decorațiunii discrete sau impozante în nuanțe de auriu.

Solutii amenajari interioare

Marmura carrara creează un imens mozaic grecesc și oferă spațiului o nouă perspectivă, mai amplă și mai deschisă. Un candelabru clasic de cristal este amplasat central, pentru a amplifica specificul clasic al amenajării. Nu putem trece cu vederea designul elementelor decorative ale balustradei. Îmbinarea armonioasă a formelor aurii cu suportul din lemn natur atrage privirile atât prin contrast, cât și prin forme și texturi. În cadrul aceluiași spațiu, pentru a profita de construcția livingului, am ales montarea unei canapele și a unei măsuțe de cafea, într-o zonă laterală. Am reușit astfel să creăm un loc discret, dar confortabil. Nuanța albastră a tapițeriei canapelei atrage atenția creând o pată de culoare, un punct focal și delimitare clară a livingului de hol. Această amplasare a fost și una pur strategică pentru a putea crea un culoar central care să permită trecerea, atât către zona de dinning, cât și către dormitorul situat la etaj.

Proiect design interior casa de Lux (1)
Proiect design interior casa de Lux (2)
Proiect design interior casa de Lux (3)
Proiect design interior casa de Lux (4)
Proiect design interior casa de Lux (5)
Proiect design interior casa de Lux (6)

Designul următoarei camere completează sublim detaliile clasice din living, datorită suprafeței open-space. Amenajarea din dining room prezintă exemplu reușit de integrare a unui contrast închis într-un spațiu redus. Această zonă de luat masa oferă o notă de lux prin îmbinările subtile de negru și auriu. În plus am optat și de această dată pentru materiale prețioase. Marmura atrage și conduce privirea către spațiul de dining, unde masa de 12 persoane prezintă influențe de design clasic italian. Aceasta este susținută de un element central, sub forma unui stâlp antic ce deține și o utilitate extrem de practică. Spațiul fiind unul mic, scaunele pot fi mutate mult mai ușor, oferind astfel o experiență mult mai confortabilă de luat masa.

Avantajele proiectului de design interior

Putem observa, de asemenea, o aplicare a principiului echilibrului și proporțiilor într-o manieră cu totul deosebită. Modelul dreptunghiular în contraste de maro și auriu aplicat pe marmură se identifică cu scafa dreptunghiulară cu leduri amplasată pe plafon. Inserțiile aurii de pe ambele elemente arhitecturale creează un echilibru vizual plăcut și distins. De această dată candelabrul este unul simplu, dar contrastant, ce se pliază perfect pentru un astfel de spațiu. Totodată, putem observa și o predilecție pentru amplificarea luminii naturale. Pentru designul interior al întregii case am optat pentru perdele și draperii din textile calitative, dar ușoare, care să potențeze rafinamentul și căldura întregii locuințe.

Integrarea conceptului in spatiul existent

Tot la parterul casei am creat și amenajat o zona cu șemineu, fiind un spațiu ideal atât pentru relaxare, cât și pentru luat masa. Planul deschis către dining room amplifică perspectiva vizuală, dar oferă și o continuitate a întregului design. Astfel, am optat pentru integrarea aceluiași contrast clasic alb negru, dar discret, printr-o comodă elegantă, lustre și aplice identice. Totodată, am urmat același design echilibrat și proporțional între pardoseală și tavan. În ceea ce privește stilul arhitectural al pereților, am integrat discret o nuanță caldă de crem ce oferă un aspect vizual de ansamblu extrem de plăcut.

Proiect amenajare casa cu etaj

În ceea ce privește designul interior al camerelor de la etaj am optat pentru o expunere maximă a confortului, dar fără a ignora eleganța clasică și luxul. Astfel, decizia în ceea ce privește pardoseala a fost una ce ține atât de caracterul estetic, cât și de cel vizual. Parchetul triplustratificat reprezintă o alegere funcțională dar cu stil. La etaj, am realizat designul pentru un dormitor principal în care piesa centrală o reprezintă patul clasic tapițat alb.

Luxul italian cu mobilier clasic

Realizat din lemn de nuc și tapițat cu piele, această piesă italiană de mobilier prezintă și o tăblie medie finalizată printr-un element distinct din lemn natur. Întregul design al patului este completat discret de un accesoriu în nuanțe aurii. Obiectele de mobilier crează o armonie remarcabilă, atât ca și design, cât și din punct de vedere al contrastului cromatic Totodată, am încercat să amplificăm spațiul, astfel, am optat pentru piese de mobilier cu picioare scunde, care să nu încarce podeaua. Peretele decorativ în contraste discrete, dar neutre mărește considerabil dimensiunile camerei.

Ce alegi design interior case sau vile de Lux?

Cel de-al doilea dormitor prezintă un design asemănător, dar cu diferențieri distincte. Paleta cromatică pe care am ales-o este una puțin mai diferită, dar care pune în evidență arhitectura. De această dată patul tapițat prezintă o nuanță distinctă de crem, în contrast cu piesele de mobilier de culoare caldă. Însă, acesta se asortează discret cu nuanța aleasă pentru decorarea pereților. Elementul distinct de decor reprezentat de tapetul inspirat din natură atrage privirile și amplifică spațiul. Totodată, pentru a nu încărca noptierele, am ales lustre pe cablu prinse direct în tavan. Clienții noștri și-au manifestat interesul și pentru crearea unui birou la etaj. Astfel, am amenajat o zonă office clasică, ce se remarcă prin decorațiunile din lemn ale pieselor de mobilier și prin contrastele clasice și calde.

Designer interior case Bucuresti

Ultimul concept de design clasic pentru casa din Bucuresti a fost o provocare pentru colegii noștri. Dimensiunile mici ale băii ne-au motivat să creem idei ingenioase de design. Astfel, atât pereții cât și pardoseala sunt decorați cu același tip de marmură, însă există un element diferențiator. Linia subțire și aurie ce încercuiește pereții pe orizontală are rolul de a crea o delimitare discretă, dar care te va ajuta să percepi spațiul ca fiind mult mai mare. În plus, reprezintă o soluție eficientă de a ascunde îmbinările plăcilor de gresie. După cum se poate observa, toate obiectele sanitare sunt unele minimaliste, dar care debordează de eleganță.

Implementare proiect cu materiale premium

Totodată regăsim și în acest design un contrast îndrăzneț, dar reușit de negru și alb. Acest proiect de design interior a fost unul extrem de amplu, dar cu rezultate remarcabile. Atât întreaga echipă Nobili Interior Design cât și clienții noștri au menținut o colaborare productivă, care a condus la amenajare clasică, elegantă și de lux a casei cu etaj din Bucuresti.

CITESTE TOT